София. Отказът от разговор с нас от страна на Демократична

...
София. Отказът от разговор с нас от страна на Демократична
Коментари Харесай

Даниел Митов, ГЕРБ- СДС: Отказът от разговор с нас от страна на Демократична България е проява на политическа незрялост

София. Отказът от диалог с нас от страна на " Демократична България " е демонстрация на политическа незрялост. Това сподели по време на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Първо, не можем да си разбираем за какво се отхвърлят сходни диалози ", сподели още Даниел Митов.

Той обърна внимание, в тежка пандемична обстановка, се отхвърля диалог по съществени въпроси. " Ние сме декларирали, че правосъдна промяна желаем. Това е също поле за диалог с " Демократична България ", само че в страната има и други системи, има и обществена политика, има и външна политика, енергетика. Най-малкото би трябвало да се влезе в диалог по всички тематики даже най-сетне да не стигаме до единодушие ", сподели още Даниел Митов.

" Не зная по какъв начин внезапно " Демократична България " стигнаха до извода,че могат да дадат безусловно безусловна поддръжката на групата на " ИТН " откакто до през вчерашния ден се отнасяха към тях по напълно друг метод. Така или другояче това са обстоятелствата. Сега сега могат да отидат да договарят с Българска социалистическа партия, с Движение за права и свободи. Сами влизат в обстановка, която не е в тяхна изгода ", посочи Митов.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР