София. От въпроси като посещението на посланик Мустафа в АЕЦ

...
София. От въпроси като посещението на посланик Мустафа в АЕЦ
Коментари Харесай

Румен Петков, АБВ: Само ние поставяме въпросите за посещението на посланник Мустафа в АЕЦ „Козлудуй“ и за тайните преговори със САЩ за нови самолети

София. От въпроси като визитата на дипломат Мустафа в АЕЦ „ Козлодуй “ и за договарянията със Съединени американски щати за още по-скъпи самолети се бяга напълно умишлено от всички парламентарни и извънпарламентарни партии, слагаме ги само от АБВ. Това сподели в изявление за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков.

„ Нещо повече, никой не се смущава, когато се сливат партия и страна. Онзи ден, когато оповестиха незаконния режим на Борисов за подобен, от централата на ГЕРБ, изнесоха „ фундаментална конференция “, започнаха да приказват инстуционално, сляха се партия и страна. Ние се връщаме в края на 40-те години на предишния век “, разяснява Петков.

Според него гласоподавателят от заран до вечер е фен, а не директен участник в изборния развой. Румен Петков сподели още, че е повече от разбираемо отвращението на българина от присъединяване в избори, по отношение на които се предлага подобен вид държание. Той прикани жителите да гласоподават, тъй като, в случай че не го създадат, съгласно водача на Политическа партия АБВ, ще са в поддръжка на купения и на административния избор, които обслужват статуквото.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР