София. От ПП АБВ подготвят цялостна концепция за нов модел

...
София. От ПП АБВ подготвят цялостна концепция за нов модел
Коментари Харесай

АБВ подготвя цялостна концепция за нов модел в здравеопазването

София. От Политическа партия АБВ приготвят цялостна идея за нов модел в опазването на здравето. Това оповестиха от пресцентъра на партията . По време на съвещание на Националния съвет на партията бяха оценени предложенията на министъра на опазването на здравето за промени в здравната система. Членовете на пленума се сплотиха към позицията, че не са нужни следващите частични промени, а цялостна нова идея за опазването на здравето с фокус върху пациента, а не здравето на хората да продължава да бъде третирано като скъпоструваща стока.
По време на съвещанието на Народно събрание на партията АБВ-Младежи показаха проекта си за работа за последното тримесечие. Акцент в него бе идният Втори юношески футболен шампионат под мотото " Спортът сплотява ", който сплотява юношески политически организации на другарска игра. Младежите приготвят новаторска акция, задачата на която е да обхване милиони младежи в цяла Европа.
Пленумът на АБВ съобщи и своята безапелационна поддръжка за митинга на Българското дипломатическо сдружение против идните посланически назначения и ще инициира взаимна среща по тематиката с президента на Република България господин Румен Радев.
Членовете на висшето управление на партията потвърдиха висока степен на подготвеност на нейните структури за присъединяване освен в избори за европарламент и представители в локалната власт, само че и за възможен предварителен парламентарен избор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР