София. От началото на седмица активно навлязохме във всички вътрешноквартални

...
София. От началото на седмица активно навлязохме във всички вътрешноквартални
Коментари Харесай

Зам.-кметът Евгени Крусев за ремонтите в столицата: От началото на седмица активно навлязохме във всички вътрешноквартални улици

София. От началото на седмица интензивно навлязохме във всички вътрешноквартални улици, които са подадени от районните кметове. Това съобщи зам.-кметът Евгени Крусев при инспекция на активността на ремонтните групи на ул. „ Свети Тома “ и „ Рибен буквар “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Във вътрешнокварталните и второстепенната градска улична мрежа работим напълно на база на това какво районните кметове дават като цели. Съответно концентрираме напъните си върху здания с социална значителност като лечебни заведения, учебни заведения и детски градини. Такъв е и казусът с „ Красна поляна “, където сме сега. Около АГ- болничното заведение се запълват всичките неравности “, съобщи Крусев.
Той съобщи, работата по цялостната стратегия за ремонт на уличната мрежа продължава.
„ Буквално през днешния ден се подписват контракти, които са за повсеместен ремонт на улици като „ Хемус “, „ Трудолюбие “, „ Орех “, ул. „ Феникс “ в „ Овча купел “. Това приказваме, че са улици, които ще бъдат изцяло ремонтирани или изграждани в съответните региони “, уточни Крусев.
Зам.-кметът съобщи, че редом с това се работи и по настоящите поправки за запълване на единични дупки, които се отварят по главните трасета в кварталите, както и че в същото време се прави работата по огромните булеварди, където се съветват неравностите, които са по-скоро инцидентни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР