София. От днес в цялата търговска мрежа на Vivacom всички

...
София. От днес в цялата търговска мрежа на Vivacom всички
Коментари Харесай

Vivacom предлага най-новите 5G флагмани на Samsung Galaxy - S21, S21+ и S21 Ultra в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds+

София. От през днешния ден в цялата комерсиална мрежа на Vivacom всички почитатели на марката Samsung могат да се възползват от страхотна оферта – най-новите флагмани на, и се оферират в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds+ на специфична цена в композиция с проект Unlimited 150. Това оповестиха от пресцентъра на компанията .

Смартфоните са съвременни и елегантни, разполагат с впечатляващи камери, мощни процесори от ново потомство и обширни екрани с адаптивна периодичност на освежаване 120 Hz в секунда. И трите модела се оферират с 256GB вътрешна памет, поддържат еСИМ, VOLTE и VOWIFI и са съвместими с 5G мрежата на Vivacom.

Samsung Galaxy S21 e на цена от 55,98 лева на месец, S21+ може да бъде закупен за 65,98 лева на месец, а S21 Ultra се предлага за 84,98 лева на месец в композиция с проект Unlimited 150 в онлайн магазина на Vivacom.

Samsung Galaxy S21 Ultra е оборудван с професионална четворна съществена камера с висока резолюция, която включва 108 МР главен обектив, 12 МР ултраширокоъгълен обектив с автофокус и два 10 МР датчика с телефото лещи. А селфи камерата му е 40 МР за страхотни портретни фотоси. Смартфонът има
Всичко за Вашата сватба
просторен 6.8-инчов QHD+ Dynamic AMOLED 2X екран с резолюция 3200 х 1440 пиксела и понижени странични рамки. А мощната му батерия с потенциал 5000 mAh устоя на дълготрайно потребление.

Голям и динамичен екран имат и моделите Galaxy S21 и S21+ - надлежно 6.2-инчов и 6.7-инчов FHD+ Dynamic AMOLED 2X. Любителите на фотографията могат да се насладят и при двата смарт телефона на впечатляваща тройна съществена камера с 64 МР телефотообектив, 12 МР ултраширокоъгълен обектив и 12 МР широкоъгълен, и 10 МР селфи камера.

Флагманите S21 Ultra и S21+ са оборудвани с 3D Gorilla Glass Victus както върху екрана, по този начин и върху задния корпус, което ги прави по-издръжливи на надрасквания и изпускания.

Специалната ценова оферта в комерсиалната мрежа на Vivacom е годна до 30 май или до привършване на количествата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg