София. От днес песента на група “Cool Den може да

...
София. От днес песента на група “Cool Den може да
Коментари Харесай

Никола Симеонов, “Cool Den”: Днес е премиерата на песента ни „Тази земя“

София. От през днешния ден песента на група “Cool Den ” може да бъде открита в музикалните канали. Готов е и клипът й, който може да бъде забелязан в YouTube. Това сподели за радио „ Фокус “ вокалът на музикалната група Никола Симеонов.

Песента „ Тази земя “ е за любовта сред индивида и земята, както и за безмълвния разговор, който всеки води с нея.

„ За това какъв брой мощна е тя и по какъв начин пази мемоари и познания за повече неща, от колкото можем да си представим и за връзката ни с нея “, изясни музикантът и добави, че всеки може да интерпретира песента по собствен метод.

Песента е още за любовта към родната земя, каквато всеки носи в себе, без значение дали го признава или не.

Клипът й - извънредно произведение на изкуството, е дело на Мария Колева и Петър Тухчиев.

„ Те снимаха игралните фрагменти. И двамата са доста надарени основатели на филми, с които имахме достойнството да работим, сподели той.

Във видеото има и анимационна част, която е дело на Теодора Михайлова. „ Тя необикновен актьор и създател, който за следващ път облича песните ни в облици. Тя беше и тази, която илюстрира обложката на първия ни албум. Ще илюстрира и ще направи дизайна и на втория ни албум, които ще излезе при започване на октоври “, разяснява Никола и посочи, албумът ще носи името на песента " Тази земя ".
На живо може да чуете групата на 3-ти септември във Варна, на 5-ти в Лом, както и в столицата на 18-ти. За точното място може да следите във " facebook " страницата https://www.facebook.com/cooldenband.

Може да се насладите на клипа на новата ария на група “Cool Den ” на линка долу.
https://www.youtube.com/watch?v=-4A1xPS4pmM

Биляна БОЗИНАРЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР