*** София. От 15.00 часа президентът Румен Радев ще участва в

...
***
София. От 15.00 часа президентът Румен Радев ще участва в
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната , 13 юни 2022

***
София.
От 15.00 часа президентът Румен Радев ще взе участие в церемонията по награждаване на финалистите в 22-ото издание на състезанието по програмиране “CodeIT ”. Събитието се организира под патронажа на президента и ще се организира във фоайето на Ректората на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “.

***
София.
От 10.30 часа на паркинга в края на Автомагистрала „ Хемус “ (вход за София), преди моста на Столичния околовръстен път ще се състои брифинг за започваща профилирана полицейска интервенция.

***
София.
От 11.00 часа на територията на къпалня “Мария Луиза ” в Борисовата градина, Акционерно сдружението “Парк Мария Луиза ”АД ще даде конференция, на която ще бъдат обявени капиталовите планове за къпалня “Мария Луиза ”, идното на 14 юни подаване на заявление на виза за планиране и информацията, както и преместването на ограда по вътрешните имотни граници на къпалнята на 21 юни 2022 година

***
София.
От 11.00 часа в Националния клуб на Българска телеграфна агенция в столица ще се състои конференция във връзка на идната бизнес конференция “Надграждане за Великани ”, проведена от Cantarelli Profit Academy /15 юни, НДК/.

***
София.
От 18.00 часа в Галерия навън градина „ Кристал “, когато ще се състои откриването на студентската фотоизложба „ Живи наследства “.

***
Благоевград.
От 11.00 часа, в мемориален комплекс " Памет и религия " (при 33-метровия кръст) ще бъде отслужен и водосвет за здраве на жителите на Благоевград.

***
Благоевград.
От 12.30 часа в зала 5 на Община Благоевград ще се организира конференция по отношение на идното издание на фестивала " Талантино ".

***
Благоевград.
От през днешния ден стартира приемът на документи за класиране на кандидат-студентите за образователната 2022/2023 година в Югозападния университет „ Неофит Рилски “.
Документите ще се одобряват от 13 юни до 5 юли 2022 година в зала 1102 А, етаж І на Учебен корпус № 1, от 08:00 ч. до 17:00 ч. в делничните дни и от 09:00 ч. до 15:00 ч. в събота и неделя.

***
Варна.
От 10.00 до 11.00 часа ще бъде извършена едночасова предупредителна стака в структурите на НЗОК. РЗОК-Варна ще се включи интензивно в стачните дейности!

***
Плевен.
От 10.30 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен ще даде конференция Мартин Митев, ръководител на Общински съвет - Плевен.
Плевен.

***
Плевен.
От 12.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен, ще даде конференция управлението на Спортен клуб по баскетбол Спартак – Плевен.

***
Самоков.
От 10.00 часа в „ СПА Хотел Белчин Гардън “ в к.к. Белчин бани КНСБ и Фондация Фридрих Еберт България провеждат Дискусионен конгрес за обществени публицисти.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в в Пресклуба на Българска телеграфна агенция в Стара Загора ще се състои конференция на народния представител от Политическа партия " Продължаваме промяната " Атанас Михнев. Темата е: Актуални политически въпроси.

***
Стара Загора.
От 17.00 часа в Република България „ Захарий Княжески “ ще бъде открита пътуващата благотворителна галерия „ Светлина за Шипка ” за възобновяване на читалището в град Шипка. В изложбата са показани 54 живописни произведения на 20 художници от цялата страна.
Изложбата остава до 30 юни 2022 година

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в Културен център „ Стара Загора “ ще се организира Годишен концерт на ЦПЛР -. Стара Загора

***
Сливен.
От 10.00 часа в зала 105 на община Сливен ще се състои заключителна конференция, във връзка приключването на плана за благоустрояването на терени в трите квартал „ Българка “ в Сливен.
От 11.00 часа ще се състои и церемонията в междублоковото пространство, северно от бл. 20 в кв. „ Българка “.

***
Търговище.
От 10.00 часа в квартал „ Малчо Малчев “ в Търговище ще се организира акция за разчистване.

***
Хасково.
От 18.00 часа в изложба „ Форум “ Камарата на архитектите в България – Регионална гилдия Хасково и Съюзът на архитектите в България със съдействието на Община Хасково ще показват „ Архитектурна галерия “ Хасково 2022.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР