София.От 10.00 часа в Launchee (партер - ЦУМ), ще започне

...
София.От 10.00 часа в Launchee (партер - ЦУМ), ще започне
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 27 септември 2022 г.

София.
От 10.00 часа в Launchee (партер - ЦУМ), ще стартира кръгла маса с спорен конгрес " Лицата на депресията - провокации и отговорности ". Събитието се реализира по самодейност на Портал на пациента и Асоциация " Грижа за пациента " с поддръжката на Коалиция за психологично здраве.

София.
От 10.30 часа в зала 3 на Cinema City Mall of Sofia на бул. Ал. Стамболийски 101, ще се организира медийната прожекция на истинския и извънредно под напрежение хорър трилър Усмивка.

София.
От 10.30 часа, в София Картинг Ринг, ще се организира конференция, във връзка петото издание на " Еко 24 часа на България "

София.
От 11.00 часа в Музикален спектакъл ще се организира обща конференция на Музикалния спектакъл и Балет " Арабеск " за началото на новия креативен сезон 2022/2023 година.

София.
От 11.00 до 14.00 часа в Зала № 15 на Факултета по публицистика и всеобщи връзки на СУ " Климент Охридски ", изчерпателен клуб за прогнози " Екзаминър " провежда Публична полемика на тематика " ИЗБОРИТЕ - РЕШЕНИЕ ИЛИ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА ".

София.
От 11.30 часа огромният български ваятел Павел Койчев и зам.-кметът на София Мирослав Боршош ще открият скулпторната комбинация " Водна Паша ", която е ситуирана в езерото в Южния парк /вход откъм ул. " Нишава " / в София.

София.
От 14.00 часа ще се организира онлайн уебинара " Климат и информационни умения: опитът на в. " Гардиън ". Специален посетител ще бъде Патрик Грийнфийлд, кореспондент по тематики биоразнообразие и околната среда в английския ежедневник " Гардиън ".

София.
От 14.00 часа в зала " Пресцентър " на Министерство на регионалното развитие, министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков и неговият екип ще показват на конференция положението на автомагистралите на България и визията за тяхното доизграждане и развиване на пътната мрежа.

София.
От 15.00 часа, в офиса на БФБ, ет. 7 (ул. " Три уши " 6), министърът на нововъведенията и растежа Александър Пулев ще се срещне със заместник-председателя на Съвета на шефовете на Българската фондова борса /БФБ/ Васил Големански и изпълнителния й шеф доцент доктор Маню Моравенов.

София.
От 18.00 часа в Квадрат 500, пл. " Св. Александър Невски ", ул. " 19-ти февруари " 1, ще бъде показана изложбата на Йона Тукусер " ГЛАД ".

София.
От 19.00 часа в Casa Libri на ул. " Цар Асен " 64, ще се състои премиерата на книгата " 20 прелюдии за пиано ", дело на маестро Живко Петров

София.
От 19.00 часа в Pirotska 5 Event Center (ул. " Пиротска " №5), ще се организира вълнуващо събитие за феновете на фотографията, проведено взаимно от National Geographic и InGlobo, озаглавено " Истории в обектива ".

София.
От 19.30 часа в РЦСИ " Топлоцентрала " ще се състои предпремиерата по фамозния разказ на Томас Бернхард - " Сеч. Една възбуденост ".

Асеновград.
От 10.00 часа пред храма на Метоха, Оперативна програма " ТУРИЗЪМ " към община Асеновград ще означи Световния ден на туризма с поход. Общинско дружество " Туризъм " - Асеновград и Младежки общински съвет тази година ще отбележат Световния ден на туризма с поход от местността Метоха до параклис " Св. Димитър ". Маршрутът ще се реализира през екопътека ‘‘Кутрата‘‘.

Банско.
От 18.00 часа под намерено небе на площад " Никола Вапцаров " ще бъде показан спектакълът " Ключът за крепостта " с присъединяване на Роси Русева, Нона Йотова, Иван Рангелов и Филип Гуляшки.

Благоевград.
От 10.00 часа в Национален пресклуб на Българска телеграфна агенция в Благоевград ще се организира конференция на тематика " Гробът на Васил Левски, Ванга и заветът й към Павел Кипров ".

Ботевград.
От 10.00 часа, в Ботевград, ул. " Хан Аспарух ", площада на входа на жк. " Саранск ", началникът на РУ-Ботевград ще даде информация за провеждащата се на територията на Софийска област профилирана полицейска интервенция с присъединяване на чиновници от ОДМВР-София, жандармерията и държавните контролни органи за противопоставяне на престъпността, секване на противозаконна комерсиална активност и попречване на закононарушения срещу политическите права на жителите.

Варна.
От 16.00 часа в постройката на Музея на Възраждането ще бъде показан сборника " Храм-паметник Рождество Христово край Шипка ", в който са включени научни отчети и проучвания, отдадени на построяването и историята на храма.

Варна.
От 16.00 часа на ул. " Преслав " 93, Социалната чайна, което ще бъдат показани настоящите и идни интензивности на осведомителната акция #ПромениКартинката

Варна.
От 19.00 часа в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта, над 300 актьори от представителни фолклорни ансамбли на град Варна, солисти, артисти и танцови обединения, известни поп и рок реализатори, спечелилите от последните сезони на " Гласът на България ", доста надарени деца и младежи, ще пеят и танцуват по време на благотворителния концерт " Заедно За Карлово ".

Велико Търново.
От 19.00 часа в огромна зала на МДТ " Константин Кисимов " във Велико Търново, ще бъде показан документалния филм " Частица спектакъл ", въодушевен от актьорите на МДТ " Константин Кисимов "

Добрич.
От 18.30 часа в Огледална зала " Нели Божкова ", ще се състои Концерт на Български камерен оркестър - Добрич

Пловдив.
От 14.00 часа публично ще бъде открит новият, последно потомство, линеен ускорител за потребностите на Отделението по лъчелечение на " Комплексен онкологичен център " - гр. Пловдив.Събитието ще се организира в база II на КОЦ - Пловдив, намираща се на бул. " Александър Стамболийски " №2.

Разград.
От 10.30 часа в конферентната зала на " Раломекс " АД в град Завет, община Завет, област Разград, ул. " Освобождение " № 3 ще се организира постоянно съвещание на Съвместната българо-румънска земеделска работна група (СБРЗРГ) на тематика: " Раломекс " АД, гр. Завет - производител на машини за съвременно земеделие ".

Сливен.
От 10.00 часа ще се организира изнесен брифинг на кмета Стефан Радев и негови заместници. Събитието ще се организира в Сотиря /зад училището/. Поводът - завърши укрепването на свлачището, което застрашаваше учебното заведение.

Шумен.
От 17.30 часа в зала " Проф. Венета Вичева " ще се организира образование на съставите на секционните изборни комисии от община Шумен.

Предизборни събития:

Казанлък.
От 11.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция, на която ще бъдат показани Основни цели в програмата на Политическа партия " Русофили за възобновление на Отечеството ". На конференцията ще участват: лидерът на листата на Политическа партия " Русофили за възобновление на Отечеството " в 27-и МИР - Стара Загора Атанас Панчев, вторият в листата инж. Кольо Бобчев, третата в листата Корнелия Владева, която е преподавател в град Казанлък и други претенденти на партията за народни представители в 48-ото Народно заседание.

София.
От 12.10 часа на пл. " Македония " 1, зала " Европа ", ще се състои среща с Българска социалистическа партия за България в централата на КНСБ

София.
От 13.00 часа на ул. " Чаталджа " 76, заместител - ръководителят на ГЕРБ Томислав Дончев и претенденти за народни представители ще показват пред Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР) акценти от проекта на партията за възобновяване и развиване на България

Пловдив.
От 17.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция, съдружие на жителите на Пловдив провежда избирателен спор с водачите на листите в града. Ако лидерът не може да взе участие, от сдружението приканват да се включи вторият в листата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР