*** София. От 10.00 часа ще продължи първото заседание на 49-ото

...
***
София. От 10.00 часа ще продължи първото заседание на 49-ото
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 19 април 2023 г.

***

София.
От 10.00 часа ще продължи първото съвещание на 49-ото Народно заседание.

***
От 10.00 часа ще се организира постоянно съвещание на Министерския съвет.

***
София.
От 10.00 часа, в локалното платно под Академията на Министерство на вътрешните работи, представител на Пътна полиция ще показа започваща нова профилирана полицейска интервенция.

***
София.
От 10:00 ч., на Полигона на Национална спортна академия - Студентски град, ще се организира " Студенти за сигурност на пътя ".

***
София.
От 10:30 часа, в Централното предверие на Софийския университет " Св. Кл. Охридски " се открива фото-изложбата " От " Куцото куче " до Научно- изследователския транспортен съд " Св. св. Кирил и Методий ", с която се отбелязва Пролетната Пленарна сесия на Европейския Полярен ръб.

***
София.
От 14:00 ч. на Летище София, Терминал 1, ще се означи първия полет за сезона до столица на Кралство Саудитска Арабия.

***
София.
От 14:30 часа в Министерство на образованието и науката (залата на етаж 5) ще бъде оповестено началото на процедура " Училищна STEM среда " по Национален проект за възобновяване и резистентност на Република България.

***
София.
От 17.00 ч. в зала " Проф. Марин Дринов " на Българска академия на науките ще се състои показване на най-новото издание на Института за проучване на изкуствата при Българската академия на науките - Корпус на стенописите от ХVІ век в България.

***
София.
От 18:00 ч. в Клуба на пътешественика (ул. " Сердика " 19) ще се състои показване на справочник за отразяване на рисковото време и връзката му с климатичните промени.

***
Банско.
От 11:00 ч. в тържествената зала на читалище " Никола Вапцаров " - конференция за показване на Банско джаз фестивал 2023 година и летния събитиен календар на Община Банско.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в огромна зала на Музикално-драматичния спектакъл " Константин Кисимов " във Велико Търново - концертът " Симфонично странствуване ".
***
Стара Загора.
От 10.30 часа в Детски отдел на Република България " Захарий Княжески " ще се състои самодейността " Да рисуваме с страсти в книжния ъгъл " Колелото на страстите ", присъединяване на художника Дилян Бакалски. То се осъществя по план " Колелото на страстите " на Република България " Захарий Княжески " с поддръжката на Национален фонд " Култура ".

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Културен център " Стара Загора " ще бъде показан спектакълът " Иконите спят " - създател и режисьор Елица Йовчева.

***
Шумен.
От 10.00 часа в Гранд хотел " Шумен " ще има брифинг за медии с присъединяване на Галина Симеонова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР