*** София. От 10.00 часа политическото и военното ръководство на Министерството на

...
***
София.
От 10.00 часа политическото и военното ръководство на Министерството на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 6 февруари 2023 г.

***

София.

От 10.00 часа политическото и военното управление на Министерството на защитата ще даде конференция в постройката на институцията.

***

София.

От 11:00 часа, постройката на Министерството на туризма, министър Илин Димитров ще показа целите в работата на ръководената от него институция в границите на идващия длъжностен кабинет.

***

София.

От 14:30 часа министърът на младежта и спорта Весела Лечева и президентът на Международната федерация по тенис (ITF) Дейвид Хагърти ще дават отговор на въпросите на медиите, откакто проведат среща в постройката на министерството.

***

София.

От 10:30 часа ще се организира съвещание на Централната изборна комисия (ЦИК).

***

Бургас.

От 11.00 часа пл. " Атанас Сиреков " ще стартира обред по издигане на националния байрак на Република България и флаговете на Европейския съюз и Община Бургас. Благодарствен молебен за благоденствието на града във връзка 145 години от Освобождението на Бургас.

***

Бургас.

От 11.30 часа пред Руски монумент ще се организира церемониален обред по отдаване на военни почести и полагане на венци и цветя.

***

Бургас.

От 11.30 часа пред паметната плоча на ген. А. М. Лермонтов, Паметник на съветския санитарен пункт ще бъдат положени венци и цветя.

***

Бургас.

От 12.00 часа в Регионален исторически музей ще стартира лекция с презентация на тематика " Бургас през Руско-турската война. Освобождението на града от отряда на полк. А. М. Лермонтов ". Лектор ще бъде Владимир Анигностов.

***

Бургас.

От 12.30 часа в пл. " Тройката " ще стартира концерт на ПФА " Странджа ".

***

Бургас.

От 19.00 часа в Културен дом НХК ще стартира " Извънредно състояние ".

***

Бургас.

От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ще стартира " Животът е апетитен ".

***

Добрич.

В 12:00 ч. в Частно главно учебно заведение " Мария Монтесори " ще се организира учебен концерт на Български камерен оркестър - Добрич с диригент Арто Чифчиян.

***

Добрич.

В 19:00 часа Камерна зала Драматичен спектакъл " Йордан Йовков " - Добрич показва спектакъла " За снахите и свекървите ". Драматизация и постановка - Красимир Демиров, сценография - Димитър Митев.

***

Дупница.

От 10:30 часа, Съдебна палата - гр. Дупница, арбитър Иван Димитровще се организира конференция за показване на Годишния регистриран отчет на съда

***

Поморие.

От 17:30 ч. в Градска художествена изложба " Дечко Стоев " ще се организира сказка на тематика " Първомайстор Уста Генчо Кънев - от колиби Генчовци, Тревненско до Анхиало ".

***

Русе.

От 10:00 часа, в Комплексния онкологичен център ще се организира конференция на тематика " Подмладява ли се ракът и за какво постоянната предварителна защита е наложителна? ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР