*** София От 10.00 ч. ще се проведе редовно правителствено

...
*** София От 10.00 ч. ще се проведе редовно правителствено
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 12 август

*** София

От 10.00 ч. ще се организира постоянно държавно съвещание посредством видеоконферентна връзка.

От 10.00 ч. пред постройката на Министерски съвет ще се състои цивилен митинг с искане за осъществяване на парламентарните избори посредством машинно гласоподаване.

От 11.00 ч. в Пресклуба на Българска телеграфна агенция заместник-министърът на районното развиване и благоустройството и началник на Управляващия орган на Оперативна програма “Регионално развитие” Деница Николова ще участва на представянето на план за превръщането на Кремиковския манастир в нравствен център на Софийска област.

От 13.00 ч. в постройката на НЛРС-СЛРБ (бул.Витоша 31-33, ет.7) ще се организира конференция по план " Подобряване природозащитното положение на черния лешояд (Aegypius monachus), посредством осъществяване на ограничения от Плана за деяние на типа ".

*** Варна

От 20.00 ч. на входа на Морската градина ще се организира концерт по случай Международния ден на младежта.

От 20.30 ч. в двора на Археологическия музей ще се състои концерт на „ Софийски солисти”.

*** Видин

От 13.00 ч., в залата на Общински съвет – Видин ще се организира образование със експерти от институции, които имат отношение към казуса със зависимостите.

*** Смолян

От 10.30 до 12.30 ч. във фоайето на РДТ – Смолян ще се състои поклонение пред тленните остатъци на родопската певица Христина Лютова.

*** Стара Загора

От 18.00 до 20.00 ч. на бул. „ Митрополит Методий Кусев” – пред Община Стара Загора ще се организира благотворителен щанд на библиотека „ Родина” в границите на общоградския празник, отдаден на 12 август – Световен ден на младежта.

От 18.00 до 20.30 ч. източно от постройката на общината ще се организира младежко ревю.

*** Шумен/Велики Преслав

От 18.00 ч. в Археологически музей във Велики Преслав вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие галерия с произведения от Международния културен конгрес „ Велики Преслав – история на цялостен един народ “.

*** Ямбол

От 09.00 ч. в Културно-информационен център „ Безистена “ ще се организира среща сред представители на Община Ямбол и представители на Национален юношески конгрес, юношески организации и младежи от региона.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР