София. Основната мисия на ВМА е високопатриотична – грижа за

...
София. Основната мисия на ВМА е високопатриотична – грижа за
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев: Благодарение на всеотдайността и професионализма на поколенията военни медици ВМА е един от основните стълбове на родната медицина

София. Основната задача на ВМА е високопатриотична – грижа за запазване и възобновяване на здравето на военнослужещите. Чест прави на поколенията военни медици, че с помощта на тяхната безрезервност и професионализъм, Военномедицинска академия (ВМА) постоянно е била на равнището на условията и поставените задания са решавани сполучливо. Това показва президентът Румен Радев в приветствен адрес до управлението и чиновниците на Военномедицинска академия по случай отбелязването на 130 години от нейното основаване, оповестиха от прессекретариата на президента .

Радев откроява традициите във ВМА и напъните на чиновниците в лечебното заведение, с помощта на които през днешния ден то е актуален научно-образователен и диагностично-лечебен комплекс. По думите на президента ВМА е един от главните стълбове на родната медицина, в който се ползват най-високите международни стандарти в здравното обучение и процедура.

В приветствения си адрес президентът Румен Радев показва признателността си към управлението и всички военни и цивилни чиновници на ВМА за техните високо възприятие на отговорност, посветеност на здравната специалност и блян за непрестанно рационализиране. „ Уверен съм, че ще продължите и отсега нататък да влагате душа и сърце във Вашата високоблагородна специалност в работа на индивида “, показва още президентът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР