София. Още в първите 100 дни веднага при спечелване на

...
София. Още в първите 100 дни веднага при спечелване на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Още в първите 100 дни веднага при спечелване на избори въвеждаме данъчна ваканция за бизнеса и покриваме определен процент от обородния капитал

София. Още в първите 100 дни незабавно при продобиване на избори вкарваме данъчна почивка за бизнеса и покриваме избран % от обородния капитал. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция преди края на предизборната акция, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

По думите й задачата е да се помогне на българските производители, на родното произвеждане, на стопанската система, която би трябвало да помогне и да издърпаме страната напред.

" Намаляване с 30 % на изискуемите документи за кандидатстване по стратегии за помощ. Изключителна е административната тежест върху компаниите, които не могат в този миг съответно да реагират, както и редуциране с 50 % на сроковите за погашение на помощите от страна на страната. Недопустимо е компании, кандидатствали още предходната година за помощ и до ден сегашен да чакат за нея. Така тя става безусловно ненужна и неефективна. Служебно събиране на част от документите от самите държавни институции, а не губене на време на запаси и старания от страна на икономическите субекти. Отмяна на текстове в 42 подзаконови нормативни актове, наредби, постановления и методики, затрудняващи извънредно доста бизнес оборота в България ", сподели още Нинова.

По думите й Българска социалистическа партия ще наложи мораториум върху застрояването на зелените площи.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР