София. Още един кандидат се появи за подписа на защитника

...
София. Още един кандидат се появи за подписа на защитника
Коментари Харесай

Отбор от американската МЛС оглежда Антов

София. Още един претендент се появи за подписа на бранителя на ЦСКА - София Валентин Антов. След френския Реймс и отбор от Острова, чието име към момента не е ясно, тим от американската МЛС също е вид за национала.

Това е Интер Маями, където съсобственик е британската легенда Дейвид Бекъм, а треньор е някогашния му съотборник в Манчестър Юнайтед Фил Невил. Наред с именити ветерани като Гонсало Игуаин и Блес Матюиди, отборът притегля и футболисти в естествена футболна възраст, които да способстват за положителни резултат на терена, а освен да продават фланелки.

Антов към този момент разкри, че желае да продължи кариерата си в чужбина, само че за момента остава състезател на ЦСКА - София.

Клубът от Борисовата градина има опит в трансфер на свои играчи в МЛС. ФК Далас купи Антон Недялков от “червените ” в края на 2017 година. След това в този тим чартърен отиде крилото Едвин Джеси, а в същото време през 2020 година Ванкувър притегли Жанио Бикел. В МЛС играе и някогашния футболист на Левски Станислав Иванов, а Найджъл Робърта мина от “Герена ” в Ди Си Юнайтед.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР