София. Организация на движението се въвежда във връзка с провеждане

...
София. Организация на движението се въвежда във връзка с провеждане
Коментари Харесай

Временна организация на движението се въвежда в София на 21 и 22 януари във връзка с церемонията по встъпване в длъжност на Президента и Вицепрезидента

София. Организация на придвижването се вкарва по отношение на осъществяване на формалната гала по встъпване в служба за втори мандат на Президента и Вицепрезидента на Република България на 22 януари т.г. Това оповестиха от Столична община .

От 08.00 часа на 21.01.2022 година до привършване на събитието на 22.01.2022 година се позволява престоят и паркирането на телевизионната техника на Българска национална телевизия на югозападната дъга на пл. „ Св. Александър Невски ”.

От 22.00 часа на 21.01.2022 година до привършване на събитието на 22.01.2022 година се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите ангажирани с мероприятието, както следва:
- паркингите на пл. „ Св. Ал. Невски ”;
- пл. „ Николай Гяуров ”.

От 07.00 до 12.30 часа на 22.01.2022 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления както следва:
- по ул. „ Оборище ” сред ул. „ Г.С. Раковски ” и бул. „ Васил Левски ”;
- по ул. „ 15-ти ноември ” сред бул. „ Цар Освободител ” и пл. „ Св. Ал. Невски ”;
- по ул. „ 11-ти август ” сред ул. „ Врабча ” и ул. „ Оборище ”;
- по ул. „ Дунав ” сред ул. „ Оборище ” и ул. „ Врабча ”;
- по ул. „ Париж ” сред ул. „ Московска ” и ул. „ Врабча ”.

От 09.00 часа до привършване на мероприятието на 22.01.2022 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства:
- по ул. „ Леге ” сред ул. „ Съборна ” и бул. „ Цар Освободител ”;
- по бул. „ Цар Освободител “ сред бул. „ Кн. Александър Дондуков “ и ул. „ Г.С.Раковски “, единствено при нужда и по преценка на отдел „ Пътна полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР