София. Определен е концесионер на морски плаж Кранево - север,

...
София. Определен е концесионер на морски плаж Кранево - север,
Коментари Харесай

Определен е концесионер на морски плаж „Кранево – север”

София. Определен е концесионер на морски плаж „ Кранево - север ", община Балчик, област Добрич. След извършена открита процедура, Министерският съвет упълномощава Министъра на туризма да подписа контракт за концесия със „ Албена " АД, в едномесечен период от влизане в действие на Решението на Министерския съвет за установяване на концесионер на морския плаж. Това оповестиха от държавната осведомителна работа .

Концесионерът се задължава за целия период на контракта за концесия от 15 година да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 6 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 6 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж.

Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 7,80 на 100 без Данък добавена стойност. Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 50 555 лева без Данък добавена стойност. Предложението за вложения, свързани с възстановяване на достъпа до морския плаж е в размер на 301 470 лева с Данък добавена стойност.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР