София. Опитите за разговори, които правим, са задължителни. Всичко възможно

...
София. Опитите за разговори, които правим, са задължителни. Всичко възможно
Коментари Харесай

Иван Иванов, БСП: Очакваме да надделее здравият разум и партиите да разберат какво искат гражданите

София. Опитите за диалози, които вършим, са наложителни. Всичко допустимо би трябвало да се направи, с цел да не бъде хвърлена страната в безпорядък. Ще създадем опити за градивен диалог и сформиране на кабинет. Това съобщи националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Иван Иванов по Българска национална телевизия, оповестиха от пресцентъра на партията . Социалистът оцени позитивно срещата на Българска социалистическа партия с ИБГНИ през вчерашния ден.

Той напомни, че при липса на съгласие, Българска социалистическа партия ще върне мандата едвам след актуализация на бюджета, която би осигурила средства за идните рецесии през есента и зимата. Иванов акцентира, че идващите дни на работа на Народното събрание би трябвало да бъдат градивни.

" Очакваме партиите на митинга да проявят здрав разсъдък, да схванат какво желаят жителите и пред какво е изправена страната ", обърна внимание социалистът.

Иванов напомни, че по време на договарянията за сформиране на кабинет до момента от Българска социалистическа партия не са поставяли условия и не са извивали ръце, и изрази вяра, че останалите партии също ще постъпят държавнически в този момент.

" Няма да предлагаме партиен кабинет, желаеме страната да си стъпи на краката ", посочи той.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР