София. Няма да коментираме резултати тази вечер, благодарим на всички

...
София. Няма да коментираме резултати тази вечер, благодарим на всички
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Няма да коментираме резултати тази вечер, благодарим на всички български граждани, които излязоха и упражниха своето право на глас

София. Няма да разясняваме резултати довечера, благодарим на всички български жители, които излязоха и упражниха своето право на глас. Това сподели ръководителят на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски в изказване в централата на партията, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .
" Първо желая да благодаря на всички български жители, които в днешния ден излязоха и упражниха своето право на глас, макар заканите за неприятно време, сняг, мраз, макар заканите от Коронавирус рецесията, която ще ги разболее, в случай че отидат да гласоподават. Не се изплашиха и към над 50 % излязоха и упражниха своето право на глас. Искам да благодаря на всички участници в СИК ", сподели Свиленски.

" Поради динамичността на социологическите прогнози, екзитполовете, които се демонстрират сега по медиите, няма да разясняваме резултатите довечера. Ние правим цялостно редом броене във всички секции в страната. Резултатите от това редом броене ще ви бъдат предоставени незабавно откакто имаме всички протоколи. И се надяваме несъмнено, тези резултатите да съвпаднат с тези резултати, които по-късно ще разгласи ЦИК. Всички мнения по отношение на тези планирани екзитполове, оставаме на другите политически партии. Ние ще разясняваме същински резултати ", съобщи още Свиленски.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР