София. Новоизбраното редовно правителство прие властта от служебния кабинет в

...
София. Новоизбраното редовно правителство прие властта от служебния кабинет в
Коментари Харесай

Редовното правителство прие властта от служебния кабинет в Министерски съвет

София. Новоизбраното постоянно държавно управление одобри властта от служебния кабинет в Министерски съвет, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " . Това се случи на публична гала в Гранитна зала на Министерски съвет. Тя стартира с химна на Република България и този на Европейския съюз.

По време на церемонията досегашният длъжностен министър председател и сегашен министър на защитата Стефан Янев сподели няколко думи за двата поредни служебни кабинета. Той изрази вяра, че те са създали България друга. " Едно изискване, една добра база за бъдещи промени. Наследството, което оставаме след тези 7 месеца е точно в основата на веруюто на партията, която е мандатоносител. България се нуждае от смяна. Българските жители чакат смяна. Българските жители чакат в България да има правдивост, да има сигурност за българските жители и те да живеят в една благоденстваща, естествена страна. Всички тези провокации са извънредно ангажиращи за всички нас ", съобщи още Стефан Янев.
Той благодари на сътрудниците си министри от служебния кабинет за добре свършената работа, за връщането на вярата на българските жители и за светлината в техните очи. Стефан Янев пожела на новия кабинет доста триумфи.

От своя страна новоизбраният министър-председател Кирил Петков изрази насладата си, че през днешния ден не престават смяната, стартирана преди 7 месеца. " С доста от вас работихме един до друг, с доста от вас имахме тежки задания, с които успяхме да създадем първи огромни спъки към нова България. Една България, където бистрота, нулева толератност към корупцията и смяната на остарелия модел, стартира ", сподели още Кирил Петков. Министър-председателят съобщи, че е пръв сред равни. " Дотук бяха обещанията, от тук нататък стартират дейностите. Да се захващаме за работа. Благодаря ви ", добави още Кирил Петков.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР