София. Ние не можем да дадем подкрепата си на сляпо.

...
София. Ние не можем да дадем подкрепата си на сляпо.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Не можем да дадем подкрепата си на сляпо

София. Ние не можем да дадем поддръжката си на сляпо. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването " Още от деня по Българска национална телевизия .

" Бихме подкрепили кабинет на " ИТН ", в случай че желаят тази поддръжка. " ИТН " има избор или да създадат държавно управление, или да търсят поддръжка, или да обяснят на хората за какво ги пращат на предварителни избори ", разяснява тя.

" Трябва някой да поеме ръководството на страната ", посочи Нинова. " Да предложиш кабинет, да очакваш поддръжка и да не водиш диалози с тези, от които би желал поддръжка, е парадокс. Ние не можем да дадем поддръжката си на сляпо за нещо, за което не сме разговаряли. Ние не сме просто партия, която просто по този начин си дава гласовете, без да знае защо ", означи тя.

" В акцията и изборите се борихме за победа, не се получи. Властта ни беше препоръчана преди 4 години на тепсия. Ние отказахме поради правила и морал в политиката. И в днешния ден ще постъпваме по същия метод с морал, почтено, устойчиво ", съобщи Нинова.

Във връзка с възможен мандат за сформиране на държавно управление от Българска социалистическа партия тя уточни, че в случай че се стигне до това да поемат ръководството на страната, ще свикат органите на партията, като досега не е раглеждана тази догадка. Лидерът на Българска социалистическа партия сподели още, че чакат решението на президента за мандата.
" Ако се стигне до това, естественият ход е да се създадат диалози, съвещания, в случай че партията ни реши да опитваме, тъй като можем да решим да го върнем незабавно ", разяснява Корнелия Нинова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР