София. Не вярвам, че двамата американски сенатори са направили коментара

...
София. Не вярвам, че двамата американски сенатори са направили коментара
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: Не вярвам, че двамата американски сенатори са направили коментара си от загриженост за България

София. Не имам вяра, че двамата американски сенатори са създали коментара си от угриженост за България. Това сподели в изявление за предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия Тома Биков, който е втори в листата на ПК ГЕРБ-СДС в 24 МИР София-град.

„ Аз бих дал един образец: в случай че на следващия ден дам изказване за някоя страна на другия завършек на света надали това ще бъде, тъй като съм чак толкоз угрижен за нея. Не мисля, че тези двама сенатори ще бъдат в основата на решаването на казуса с корупцията в България, който несъмнено съществува по този начин, както съществува в доста страни. В никакъв случай не виждам геополитическо придвижване тъкмо в това изказване “, добави той.

" Управляваме тази рецесия от 1 година и сме тези, които носят отговорност за ръководството на страната, дружно с съдружните сътрудници. Вероятно, в случай че бяхме съпротива, щяхме да създадем тъкмо противоположното на това, което Българска социалистическа партия вършат. Щяхме да се опитаме да участваме в решаването на проблемите, вместо да се опитваме да ги сътворяваме в допълнение. Не е правилно, че страната не взе участие или е оставила на самотек хората, които са потърпевши от рецесията както в здравно отношение, по този начин и в икономическо “, разяснява още Тома Биков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР