София. Не съм нито мафиотски бос, нито бял хакер, нито

...
София. Не съм нито мафиотски бос, нито бял хакер, нито
Коментари Харесай

Иван Тодоров: Не съм нито мафиотски бос, нито бял хакер, нито вносител на машини за гласуване

София. Не съм нито мафиотски необут, нито бял хакер, нито вносител на машини за гласоподаване. Това написа в статус във „ Facebook “ профила си Иван Тодоров, който през вчерашния ден стана част от задочните престрелки на ГЕРБ и „ Демократична България “. Във вчерашния ден от ГЕРБ упрекнаха Демократична България, че са получавали дарения от Иван Тодоров в размер на 100 лева през 2019 година Депутатът от ГЕРБ-СДС сподели квитанция от Сметната палата, като изказванието му беше, че Иван Тодоров е притежател на фирмата-доставчик на машините за гласоподаване в България. По-късно Ивайло Мирчев от „ Демократична България “ разгласи във „ Facebook “, че това е неистина, а обвиняването на ГЕРБ е несъстоятелно. Мирчев изясни, че просто има съвпадане в имената.

„ По стичане на събитията съм се сдобил с много неоригинално име. Често получавам имейли по простъпка, а при нови регистрации потребителското име е постоянно заето. Бъркаха ме с мафиотски необут с медицински прякор, бъркаха ме с бял хакер, упрекнат в тероризъм, а неотдавна и с вносител на машини за гласоподаване, търсещ да си обезпечи лоби против 100лв. За страдание или за благополучие, не съм нито един от горните, а просто човек, който има вяра, че част от полученото би трябвало да се връща в интерес на обществото. Затова от време на време поддържам със скромни суми хрумвания или дела, в които откривам смисъл “, написа в статуса си Иван Тодоров.

„ Демократична България “ е една такава идея, която, съгласно банковото ми извлечение, на 20.09.2019 в 10:23ч съм подкрепил със 100лв. Вчера разпечатка с този превод беше размахана на брифинг на Политическа партия ГЕРБ за основаване на подправени вести, скрояване на компромат и евтина агитация в стила на околните до тях кафяви медии. Уважаеми дами и господа от Политическа партия ГЕРБ в Народното събрание, в тв приемника, в джипката, в хола в Банкя или някъде другаде. Жалко е, че във вашия свят даренията и общественото финансиране постоянно са свързани с корупция. Нелепи сте! Време е да си ходите! ", добавя той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР