София. Не са налице основания, за да може който и

...
София. Не са налице основания, за да може който и
Коментари Харесай

Росен Желязков: Не са налице основания, за да може който и да е, да си позволи внушения за централата на ГЕРБ

София. Не са налице учредения, с цел да може който и да е, да си разреши внушения за централата на ГЕРБ. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Росен Желязков, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Днес по време на чуването на служебния министър на културата не отговори на нито един от заложените въпроси. Нито по тематиката на чуването,но употребява същото, с цел да разяснява още веднъж взаимоотношенията сред него може би и Политическа партия ГЕРБ във връзка с използването на 16 и 17 етаж от Административната постройка към НДК. Това е постройка, която е частна държавна благосъстоятелност. От 2010 година същата се ръководи от регионалния шеф. Тя не принадлежи към капитала на комерсиалното сдружение НДК, респективно няма никакво касателство с принципал министър на културата, който и да е той. Политическа партия ГЕРБ като парламентарно показана партия с парламентарна група по смисъла на Закона за политическите партии има право за централното управление да получи от страната посредством регионалния шеф след решение на Министерски съвет офиси за реализиране на своята активност. Така при започване на тази година след решение на Министерски съвет, със заповед на регионалния шеф и контракт за основаване правото на прилагане 16-ти и17-ти етаж се употребяват в период до 10 години при предпоставките на Закона за политическите партии от Политическа партия ГЕРб. Този контракт е вписан в Агенция по вписвания, в имотния указател и фактическия състав е сбъднат. Какви са основанията за преустановяване на подобен контракт? Тези учредения са за всички политически партии, които имат парламентарна група в Народното събрание ", сподели той.

Росен Желязков съобщи, че единствено при тяхното настъпване може да бъде преустановен подобен контракт. " Първо, неплащане на експлоатационни раходи, преотдаване или преотстъпване на пространствата на трети лица, осъществяване на комерсиална или стопанска активност, както и загубата на качеството парламентарно показана партия с парламентарна група. Нито едно от тези учредения не са налице, с цел да може който и да е да си разреши да всява внушения, по тази причина че следва или се кани да пристъпи към каквито и да е дейности за освобождение на промещение ", съобщи още депутатът от ГЕРБ.

Според него няма по какъв начин да пристигна полиция в офиса на ГЕРБ, с изключение на при предпочитание за среща или на посетители.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР