София. Най-голямата заплаха за сигурността на България е коронавирусът и

...
София. Най-голямата заплаха за сигурността на България е коронавирусът и
Коментари Харесай

Пламен Христов, „Воля“: Най-голямата заплаха за сигурността на България е коронавирусът и последващата от него криза

София. Най-голямата опасност за сигурността на България е коронавирусът и последващата от него рецесия. Това сподели в предаването „ Седмицата “ по „ Дарик радио “ Пламен Христов от Политическа партия „ Воля “ и лидер на листата на „ Патриотична коалиция „ Воля “ и НФСБ “ в 23 МИР София.

„ Когато една страна е без своя народ, в действителност е в най-голямата заплаха. Най-голямата опасност за сигурността на България е коронавирусът и последващата от него рецесия. Това е следващото доказателство, че когато става дума за национална сигруност, не би трябвало да приказваме единствено за оръжия и опасност. Виждаме по какъв начин един незабележим вирус може да сложи света на колене. Дори големи разноски за военна техника не могат да го спасят “, разяснява Христов.

По думите му е обикновено хората да се тормозят да изоставен домоверте си, поради и сериозните ограничения. Той изрази вяра, че въпреки всичко хората ще се опитат, въпреки и за бързо, да излязат и да упражнят правото си на глас.

„ Когато в една страна се случва по този начин, че жители предадат националния интерес, това би трябвало да стане притежание на хората. Трябва да станат притежание и резултатите от следствието. Именно във ведомства, които малко или доста са ръководени от Вътрешна македонска революционна организация, се случват тези неща. Ще припомна Министерство на околната среда и водите, Агенцията, която продаваше български паспорти, в този момент също висши военни са забъркани в този скандал. Това са неща, върху които би трябвало да се замислим, гласувайки на изборите “, разяснява Христов абсурда с съветския шпионаж.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР