София. Национална компания индустриални зони (НКИЗ) представи инвестиционните си проекти

...
София. Национална компания индустриални зони (НКИЗ) представи инвестиционните си проекти
Коментари Харесай

НКИЗ представи индустриалните си паркове на Архитектурно-строителната седмица в София

София. Национална компания индустриални зони (НКИЗ) показа капиталовите си планове на Архитектурно строителната седмица, която се организира от 16 до 19 юни в Интер Експо Център София. Компанията има щанд, на който евентуални вложители могат да получат информация за това по какъв начин биха могли да развиват своите бизнес-проекти в индустриалните зони на компанията. Това оповестиха от пресцентъра на НКИЗ .

На ревюто специалист на Национална компания индустриални зони презентира сдружението, чиято съществена активност е планиране, развиване и ръководство на съвременни паркове, както и поощряване на вложения в браншове с висока добавена стойност. Участниците в събитието се срещнаха с предпочитаните планове на компанията – Индустриален парк София-Божурище и Индустриален и логистичен парк Бургас, както и със зоните в развиване.

По време на презентацията гостите и участниците в ревюто получиха информация за една от самодейностите на НКИЗ, която разпространява перспективни индустриални имоти в цялата страна посредством партньорство с общинските и регионални администрации. Беше разтълкуван и механизмът на взаимоотношение сред държавните институции с оглед осъществяване на капиталов план.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР