София. Наричаме шапките и коланите аксесоари“, защото смятаме, че само

...
София. Наричаме шапките и коланите аксесоари“, защото смятаме, че само
Коментари Харесай

Универсални шапки и колани, подходящи за всеки сезон

София. Наричаме шапките и коланите „ аксесоари “, тъй като считаме, че единствено допълват облеклото. Мислим си, че можем да минем и без тях и те са единствено една добавка, която е пожелателна и никога незадължителна.

Истината обаче е друга, само че тя е известна единствено на хората, приели шапките и коланите като главен детайл от облеклото си. Само с шапка и колан можете да измененията напълно визията си и да решите куп фешън проблеми.

Косата ви не е в най-хубавия си тип? Сложете си шапка. Омръзнало ви е да носите тези дънки? Разкрасете ги с ексцентричен колан. Искате да прекарате целия ден на плажа, само че се страхувате да не изгорите? Сложете си шапка.

Но да караме подред. Ето кои са универсалните шапки и колани, подобаващи за всеки сезон и за всеки мотив.

Шапка с козирка

Холивудските звезди употребяват шапките с козирка, с цел да се скрият от феновете си. При „ елементарните “ хора обаче шапките с козирка работят тъкмо противоположното – притеглят вниманието.

Има нещо самоуверено, безсрамно и бунтарско в това да сложиш шапка с козирка, изключително за дамите. Този мъжки аксесоар върху дамската глава придава храброст и личен темперамент.

Можем да кажем, че шапките с козирка са всесезонни, като разликата идва единствено от материите, от които се създават. За зимните месеци заложете на кожена шапка с по-голяма козирка. Лятото е времето на ярките цветове и мрежестите материи. Тази година настоящи са синьото, жълтото и бялото.

Ако изберете модел, декориран с пайети или брокат, той ще се трансформира в акцента на вашето празненство облекло.

Шапка вид федора
Шапката федора е с необятен, еднакъв ръб, подобаваща повече за есенния сезон. Може да изберете модел в друг от черния цвят и да я съчетаете с палтото си. Този вид придава сантиментално, бохемско лъчение и може да се комбинира както с дънки и боти, по този начин и с рокля на цветя и еспадрили.

Сламена шапка

Тя е наложителният аксесоар за лятото. Една сламена шапка (или сламена шапка, както се споделя правилно) ще придаде на всяка лятна рокля сантиментална щипка лукс, която заслужава всяка жена. И освен това – сламената шапка пази главата и лицето от изобилните слънчеви лъчи. Когато държите лицето и главата си на сянка, с помощта на сламената шапка, ще запазите за по-дълго хубостта на кожата си и блясъка на косата. И ще ви е по-хладно, несъмнено.

Тесен кожен колан за всевъзможни случаи

Време е всички да излязат от гайките на дънките и да заживеят блестящия живот, който заслужават. Един стеснен кожен колан в бежов цвят да вземем за пример може освен да придържа дънките на мястото им, само че и да е акцент на бизнес панталона.

Той може също да трансформира големия пуловер в елегантно облекло с подчертана талия или дългата риза в секси рокля.

Широк кожен колан за всевъзможни случаи

Във всеки дамски дрешник би трябвало да има най-малко един необятен кожен колан. Неговата цел е да освежи, обнови и трансформира напълно в нова визия дългите ризи, обемните пуловери или едноцветните рокли.

С помощта на необятен кожен колан ще наблегнете талията и ще разделите образно облеклото си, с цел да не изглеждате еднакво от главата до петите.
Когато заложите на атрактивен колан и шапка, единственото друго украшение, от което се нуждаете, са обици или гривна.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР