София. Напрежение в залата предизвика появата на Мария Капон и

...
София. Напрежение в залата предизвика появата на Мария Капон и
Коментари Харесай

Напрежение в залата предизвика появата на Мария Капон и Иван Тотев на парламентарната трибуна

София. Напрежение в залата провокира появяването на Мария Капон и Иван Тотев на парламентарната естрада, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

Всичко стартира откакто Иван Тотев от ГЕРБ се опита да направи публицистично предложение по Закона за държавния бюджет за 2021 година, само че Мария Капон от ИБГНИ го измести и двамата дружно стояха на трибуната, до момента в който тя се опитваше да изясни какво е предлагането.

" Я в този момент тука, майна. Все отново Пловдив е нашата България. Я по-кротко ", сподели Мария Капон на депутатите в залата, които реагираха бурно на протичащото се на парламентарната естрада и на двамата пловдивски депутати.

В процедура по метода на водене Атанас Костадинов от Българска социалистическа партия подлага на критика ръководителя на Народното събрание Ива Митева. " Искам да ви кажа, че както опълчването и хаоса, по този начин и подобновеселие могат да ни излязат през носа. Моля вземете ограничения, подобен панаир, мисля че Пловдивски - да не се повтаря ", сподели още Атанас Костадинов.

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев също реагира на обстановката. " Моля да продължим с гласуването на публицистичните оферти, които вие сте записали. Не е обикновено внезапно някой национален педставител да се присети, че нещо не е предложил ", сподели Делян Добрев.
Деница КИТАНОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР