София. На базата на консултациите предстои в близките дни при

...
София. На базата на консултациите предстои в близките дни при
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев: При готовност за коалиционно споразумение, в близките дни ще връча мандат за съставяне на правителство

София. На базата на консултациите следва в околните дни при подготвеност за съдружно съглашение да връча мандат за сформиране на държавно управление на първата по бройка парламентарна група. Това съобщи президентът Румен Радев при започване на консултациите за съставяне на държавно управление с представители на „ Възраждане “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

Той акцентира, че депутатите ще имат доста задания и ще би трябвало да взимат значими за България решения.
„ Много са условията и неотложните решения, които чакат вниманието на българските народни представители. Изключително значимо е те да бъдат приоритизирани по този начин, че да бъдат в оптимален интерес на българите “, добави Радев.

Държавният глава посочи значимостта на всяка от партиите в 47-ото Народно заседание и уточни, че не дели парламентарните групи по числеността им.
„ За нас е значимо да чуем по какъв начин вие виждате работата на новия парламент и работата с бъдещото държавно управление, което се надявам най-накрая да имаме като постоянно “, сподели Румен Радев.
Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР