София. На 9 декември (четвъртък) 2021 г. ще бъде извършен

...
София. На 9 декември (четвъртък) 2021 г. ще бъде извършен
Коментари Харесай

Ремонт на спирателен кран и изпускател налага спиране на водата по Южната дъга на столицата на 9 декември

София. На 9 декември (четвъртък) 2021 година ще бъде осъществен значим ремонт на довеждащия малобучински тръбопровод. Това оповестиха от пресцентъра на „ Софийска вода “ . Основното довеждащо оборудване зарежда с вода жителите на южните квартали на столицата. Спирането на водоподаването ще се случва поетапно, като стартира от кв. „ Драгалевци “ в 9.30 часа в четвъртък. Последните наранени семейства са от кв. „ Горна баня “. Водата там ще бъде спряна след 12.30 часа същия ден, а времетраенето на спирането за всички региони е 12 часа.
Поетапното прекъсване в разнообразни часови шпации се постанова от диаметъра на водопровода, огромната денивелация в обособените региони и дължината на малобучински тръбопровод.

Ремонтът ще ограничи зоните, наранени от възможните бъдещи нарушавания на водоподаването. Новият изпускател ще разреши по-бързото източване на водните количества при поправки и доста ще усъвършенства качеството на предоставяните услуги.

Всички планувани теренни действия може да се проследят в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението -. Клиентите на сдружението могат гратис да се абонират за СМС уведомяване за идни планувани прекъсвания или спешни спирания на водоснабдяването или да употребяват новото мобилно приложение на „ Софийска вода “ „ Моята вода “ в или в.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР