София. На 26 февруари 2022 г. в София ЗИЦ Медикъл

...
София. На 26 февруари 2022 г. в София ЗИЦ Медикъл
Коментари Харесай

ЗИЦ „Медикъл Караджъ“: Специалистът по инвитро оплождане проф. д-р Караман ще ни гостува в София на 26 февруари 2022

София. На 26 февруари 2022 година в София ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ ще има удоволствието да посрещне един от най-успешните и приети инвитро експерти в света – проф. доктор Юджел Караман от турската болница „ Brüksel IVF and Women`s Health Center “, чийто формален представител за България е ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “. Това оповестиха от Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “. Той ще гостува в София по покана на нашия шеф – Звезделина Лютфи и визитата му ще се организира в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината. Именно по този мотив инвитро експертът ще организира изцяло безвъзмездни съвещания за български пациенти, борещи се за свое дете, които се нуждаят от консултация, второ мнение или лекуване в чужбина.

Проф. доктор Караман е един от най-хубавите турски инвитро експерти. Той взе участие в първите инвитро оплождания в Брюксел и се трансформира в един от пионерите и първите почитатели на доста разработки в тази област.

Всички пациенти, искащи да посетят безплатните съвещания на проф. доктор Юджел Караман, би трябвало да си запишат авансово час на телефоните на здравния център-0879 009 742 или 0878 500 940.

Кой е проф. доктор Юджел Караман?
Дълги години работи като шеф на отделението по ендоскопска хирургия и IVF в „ Brussels Edith Cavell Medical Institute and Hospital Français “ в Белгия и след изключителния опит, който натрупва там през 2007 година основава $Brüksel IVF and Women`s Health Center “ (Брюксел IVF и Център за женско здраве) в Истанбул, Турция.

„ Brüksel IVF and Women`s Health Center “ разполага с здравно съоръжение на международно равнище и екип от специалисти и експерти в региона на женското здраве и инвитро оплождането. След повече от 30 години европейски опит и като създател и медицински шеф, проф. доктор Караман подробно сортира личния състав, работещ в центъра.
През 1971 – 1978 проф. доктор Караман приключва Медицинско учебно заведение в Анкара, Турция – Хаджеттепе. През 1980 – 1984 специализира обща гинекология в Католическия университет Лувайн в Брюксел, Белгия.

Опита си натрупва, работейки в едни от най-хубавите европейски лечебни заведения по женско здраве като – Университет Лувайн – Брюксел, Белгия, където работи 7 години в отделението по гинекология и колоректална хирургия. Там има удоволствието да работи с проф. Лекарт и проф. Донез. Работи година в Лийдс Университет – Лийдс, Обединеното кралство в отделението по гинекологична онкология. През 1988 година стартира работа в Университет Гата – Анкара, Турция. В същото време практикува и в Университет Лувайн – Брюксел, Белгия, само че този път в отделението по гинекологична хирургия и IVF. От 2000 до 2007 година работи като шеф поделение по ендоскопска хирургия и IVF в EDITH CAVELL HOSPITAL & HOSPITAL FRANÇAIS - REINE ELISABETH – Брюксел, Белгия. Почти по същото време е и шеф на Общо - гинекологично поделение в университе Билим – Истанбул, Турция. От 2007 до 2015 е шеф поделение по ендоскопска хирургия в болница EDIT CAVELL-CHIREC – Брюксел, Белгия. По настоящем работи като създател и медицински шеф на своята клиника BRUKSEL IVF & WOMEN`S HEALTH CENTER в Истанбул, Турция.
Зад гърба си има голям брой изявления и презентации. Провежда голям брой курсове и образования. През годините издава 5 медицински книги, свързани с женското здраве и гинекологията.
Областите му на интерес са лапароскопска и хистероскопска лазерна хирургия, IVF, неплодородие и репродуктивна ендокринология.

За стажа си досега, той е направил над 30 000 лапароскопски и хистероскопски интервенции, довели до благополучен резултат за фамилиите, в очакване на своето дете.

В практиката си през днешния ден проф. доктор Караман ползва новаторската техника ROSI, която употребява при лекуване на азооспермия, заболяване предизвикващо неплодородие при мъжете. Хората с диагноза азооспермия, без зрели сперматозоиди в спермата, могат да се възползват от ROSI техниката. При някои пациенти зрелите сперматозоиди могат да бъдат получени посредством техника TESE. ROSI техниката може да бъде употребена при тези пациенти, при които не могат да се получат зрели сперматозоиди посредством TESE. Тази е повода да се ползва при хора, които имат дребен или никакъв късмет да получат резултати от IVF или други асистирани репродуктивни лекувания. Известно е, че триумфът на бременността при ROSI техниката, която откри ново място в асистираното репродуктивно лекуване, е към 20%. Може да се каже, че това е единственият вид, който се предлага за хора, които са диагностицирани с азооспермия, само че желаят да имат деца със лични кафези.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с проф. доктор Юджел Караман в София на 26 февруари 2022 година би трябвало да се запишат авансово на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 401 или 0879 977 402 или да заявят стремежи от тях час онлайн на.

Имайте поради, че по време на консултациите с проф. доктор Караман, прегледи няма да бъдат осъществявани. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполага пациентът все още.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР