София. Мобилното приложение Sofia Coin насърчава алтернативните начини на придвижване

...
София. Мобилното приложение Sofia Coin насърчава алтернативните начини на придвижване
Коментари Харесай

Мобилното приложение Sofia Coin насърчава алтернативните начини на придвижване и е разработено по проект ИНОЕЪР с активното участие на Столична община

София. Мобилното приложение Sofia Coin предизвиква различните способи на напредване и е създадено по план ИНОЕЪР с дейното присъединяване на Столична община и Асоциация за развиване на София. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .

Тази ненадейно добра композиция от по-чист въздух, по-активен метод на живот и дружно с това награди, към този момент е налична посредством потреблението на едно мобилно приложение – Sofia Coin, То не ви лимитира по никакъв метод, а единствено предизвиква различните способи на напредване. Няма значение дали ще решите да вървите пешком, да карате общоприетоо или електрическо колело, да се повозите на електрическа тротинетка, резултатът е еднакъв – спестени нездравословни излъчвания за околната среда, за вас – повече придвижване и разнородни награди.

Наградите варират от ръкавици и каска за колоездене до безвъзмездни билети за концерти, таблети и премия – изненада! Всичко зависи от това какъв брой километра ще изминете по екологосъобразен метод на напредване. След всяко записано напредване можете да видите изминатото разстояние, какъв брой нездравословни излъчвания сте икономисали, а можете и да се похвалите на близки и познати с достижението си.

В идеята се включват Eventim, А1, E-bike rental, Hobo и Brum посредством обезпечаване на награди, които носят незабравими прекарвания.

„ Спести пари за билет на концерт на обичаната ти група – използвай велосипед, върви пешком или различен различен способ, посредством който мислиш за своето здраве, спестяваш и си изкарваш добре “ – Мирослав Еманоилов, изпълнителен шеф на " Ивентим " за България и Румъния.

„ Tвоят град, твоят свят – имат потребност от зелена сила. Алтернативните способи за напредване са онази скрита мощ за по-чист въздух. Свали, използвай, печели... С приложението Sofia Coin всеки един от нас е част от смяната за един по-различен и зелен град “ – Добромир Чолаков, шеф на E-bike Rental.

Още по-важно е, че с изключение на самостоятелните награди, на всеки четири месеца обществено ще бъдат обявявани най-често употребяваните пешеходни и веломаршрути. Тези трасета ще бъдат включени в капиталовата стратегия на Столична община, с цел да се подсигурява положителното им положение и комфортните за потребителя връзки. Така данните от приложението ще служат за възстановяване на политиката за велосипедно и пешеходно напредване в София. " Отдавна имахме потребност от опция като Sofia Coin, тъй че придвижването на велосипедистите да бъде надеждно отразено от общината. Карайте и отчитайте километрите, изминати с колело в града – присъединяване значи доста за бъдещото развиване на действителните ни потребности за интензивно напредване " – приканва Радостина Петрова от съдружие „ Велоеволюция “.

Подкрепата на хората е най-важна, с цел да реализираме устойчива градска подвижност. „ Всеки път, когато се движим стабилно, ние подобряваме околната среда, здравето си, стопанската система и пазиме бъдещите генерации “ – споделя Кристиан Кръстев, началник на план ИНОЕЪР и зам.-кмет по направление „ Транспорт и градска подвижност “, който също е измежду ползвателите на различни транспортни средства.

Можете да изтеглите приложението Sofia Coin за Android от ТУК или за iOS от ТУК, а в случай че го употребявате задоволително, да отключите своите награди.

Проектът ИНОЕЪР е съфинансиран от Европейския фонд за районно развиване посредством Инициативата „ Иновативни действия за градско развиване “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР