София. Министърът на туризма Христо Проданов разговаря с представители на

...
София. Министърът на туризма Христо Проданов разговаря с представители на
Коментари Харесай

Министърът на туризма Христо Проданов разговаря с представители на къмпинг индустрията

София. Министърът на туризма Христо Проданов беседва с представители на къмпинг промишлеността, оповестиха от Министерство на туризма . „ В момента се приготвя стратегическа рамка, която да очертае активността на къмпингите, както и на къмпинг промишлеността в страната. Ще чакам, когато е подготвена, да създадем взаимна среща с всички заинтригувани страни и институции и да обсъдим документа “, съобщи министър Проданов. И добави, че за него и екипа му е значимо да се търсят работещи решения в бранша и се надява на близко взаимоотношение с представителите на къмпинг промишлеността.

От своя страна представителите на къмпинг промишлеността срещнаха министъра на туризма с проблемите, които срещат в ежедневната си активност. Представиха в министерството и документ с техни оферти за вероятните ограничения и решения. Акцентираха на огромния капацитет и положителните благоприятни условия за приходи, които къмпинг туризма може да генерира в България, която има чудесна природа и места за сходен вид отмора и туризъм.

По време на срещата представителите на къмпинг промишлеността осведомиха министър Проданов, че се чака напълно скоро учредяването на национална асоциация на притежателите на къмпинги, с която Министерство на туризма публично да комуникира в бъдеще.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР