София. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началника на отбраната

...
София. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началника на отбраната
Коментари Харесай

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов участваха в тържественото отбелязване на Деня на Европа

София. Министърът на защитата Красимир Каракачанов и началника на защитата адмирал Емил Ефтимов участваха в церемонията по издигането на знамето на Европейския съюз пред постройката на президентската администрация. Президентът на република България Румен Радев одобри строя на почетния часовой на Националната гвардейска част. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата .

По-късно венци и цветя от министъра на защитата и началника на защитата бяха положени пред паметника на починалите в края на Втората международна война български воини в парка „ Заимов “, София.

„ На този ден би трябвало да изключим идеологическите несъгласия. Благодарение на саможертвата на хилядите български бойци, по време на бойните дейности, на героизма проявен при Сремската интервенция, боевете при река Драва и Мурската настъпателна интервенция, България съумя да отбрани целостта си след края на войната “, съобщи министър Каракачанов.

Церемонията беше проведена от Общобългарски комитет „ Васил Левски “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР