София. Месец юли започва със специални летни предложения на устройства

...
София. Месец юли започва със специални летни предложения на устройства
Коментари Харесай

Специални летни предложения на устройства Nokia с отстъпки до 150 лв. в онлайн магазина на Vivacom

София. Месец юли стартира със специфични летни оферти на устройства Nokia с отстъпка до 150 лева в. Промоционалните цени са годни единствено до 15 юли или до привършване на количествата при подписване на нов контракт или възобновяване на настоящ или при закупуване на моделите в брой или на погашение.

5G моделът на Nokia, съчетаем с 5G мрежата на Vivacom - е със специфична онлайн отстъпка до 150 лева Високата продуктивност на модела е обезпечена от мощния процесор Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G. Смартфонът разрешава безпроблемното потребление на няколко приложения по едно и също време и има усъвършенствана система за изстудяване, предпазваща го от прегряване. Nokia X10 има батерия, която устоя до 2 дни с едно зареждане и четворна съществена камера с оптика ZEISS. Моделът е с 3 години гаранция, фабрично подложен протектор на екрана и прибавен биоразградим калъф в кутията.

На специфична цена в актуалната онлайн промоция се оферират и два от най-новите смарт телефона на Nokia - и. Основното преимущество на устройствата е мощната батерия с потенциал 5050 mAh и вграден изкуствен интелект, която устоя до три дни с едно зареждане. Това е и най-мощната батерия досега за Nokia смарт телефон. Моделите имат грациозен скандинавски дизайн комбиниран и усъвършенствана сигурност. Nokia G10 и Nokia G20 работят с последната версия на Android™ 11, готови са с актуализации на софтуера в продължение на 2 години и месечни актуализации на сигурността за 3 години.

До 150 лева е отстъпката и за. Смартфонът е оборудван с 6,39-инчов HD+ екран, осигуряващ ясна и контрастна картина. Камерата на модела е четворна с 48 МР главен датчик и поддържа кинематографичен видеозапис, а селфи камерата е 16 МР. Nokia 5.4 устоя до 2 дни работа с едно зареждане, с помощта на адаптивната батерията с потенциал 4000 mAh и изкуствения разсъдък, подпомагащ технологията Adaptive Battery.

Сред устройствата, включени в онлайн промоцията, могат да бъдат закупени и безжичните слушалки от вида in ear -, както и устройства. Свъpзaни пoмeждy cи устройствата Nokia WіFі Веасоn 1 съставляват виcoĸoeфeĸтивнa система за cĸopocтнa и надеждна WіFі Меѕh мрежа. Те построяват обща мрежа, в която споделят между тях, с цел да приоритизират и приспособяват сигнала по този начин, че да го предадат с оптимална скорост и да обезпечат най-хубавото покритие на всички места в дома.

Повече информация за устройствата, част от актуалната онлайн промоция във Vivacom, може да откриете.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР