София. Лидерът на ПП АБВ Румен Петков поиска оставката на

...
София. Лидерът на ПП АБВ Румен Петков поиска оставката на
Коментари Харесай

Румен Петков поиска оставката на министър Виолета Комитова

София. Лидерът на Политическа партия АБВ Румен Петков изиска оставката на служебния министър на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова. Това сподели той в изявление за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ .

„ Самодейността на хора, изпадащи в странни положения, извършващи похищения върху националното ни достолепие, създаващи предпоставки България да бъде обект на офанзиви, и то безусловно незаслужени, тази жена би трябвало да бъде изгонена час по-скоро от постройката, в която взима заплата и нищо повече. Има разследване, следствието споделя какво ще се прави, тук не става дума, че тази женица се е самозабравила, тук става дума за интелектуална и институционална отпадналост “, съобщи Румен Петков.

Той добави още, че нещастието на автомагистрала „ Струма “ не би трябвало да бъде мотив за политически спекулации и напън върху страната ни, тъй като в случай че бъде намесена в двустранните връзки, това ще бъде краят на остатъка от положителния звук сред България и Северна Македония.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР