София. Лекари - кандидати за народни представители от БСП за

...
София. Лекари - кандидати за народни представители от БСП за
Коментари Харесай

Лекари - кандидати за народни представители от БСП за България и именити специалисти като проф. Невена Цачева и проф. Тодор Кантарджиев даваха здравни консултации на граждани в центъра на София

София. Лекари - претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " и именити експерти като проф. Невена Цачева и проф. Тодор Кантарджиев даваха здравни съвещания на жители в центъра на София. Това написа водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов в профила си във " Facebook " .

" Във връзка с Коронавирус рецесията лекари - претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " и именити експерти, сред които проф. Невена Цачева и проф. Тодор Кантарджиев, даваха здравни съвещания на жители през вчерашния ден в центъра на София.
Радвам се, че имаше интерес от страна на хората, които сложиха въпроси от друго естество. От проблемите в здравната система до огромната настояща тематика COVID-19. Благодаря на всички, които се включиха в консултациите!
Българското опазване на здравето има потребност от сериозна грижа, още повече в този момент, когато се борим с последствията от Covid-19.
За сигурност в смяната, с грижа за теб. С №4 за " Българска социалистическа партия за България " в електронната бюлетина на предварителните парламентарни избори на 11-ти юли ", написа още Паргов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР