София. Като не искат здрав разум, ще получат революция. Това

...
София. Като не искат здрав разум, ще получат революция. Това
Коментари Харесай

Костадин Костадинов, лидер на ПП „Възраждане“: Като не искат здрав разум, ще получат революция

София. Като не желаят здрав разсъдък, ще получат гражданска война. Това сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в изявление за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ във връзка „ Зеленият сертификат‘ и имунизацията.
Той съобщи, че ще предложения хилядите гласоподаватели да влязат с него в Народното събрание, като съгласно него това ще е акт на връщане на властта в ръцете на народа.

„ Елате дружно с „ Възраждане “ в Народното събрание. Време е представителната народна власт да се трансформира в директна. 80% от българите не желаят да се имунизират. Правителството прави принуда по тази тематика, няма по какъв начин да го одобрим. Скоро ще им се наложи да се сблъскат с гнева на народа. Зеленият документ е противозаконен и дискриминационен ”, изясни той.

Костадин Костадинов беше безапелационен, че времето да се търпи такова безвластие върху българите е свършило и за това дават опция на държавното управление в най-кратък период да анулира зеления документ и всички останали ограничения в навечерието на Коледа.

" Ако след празниците ръководещите откажат да се съобразят с настояването за унищожаване на документа и имунизиране на децата, ще призовем българския народ да трансформира демокрацията в директна - през вратата на Народното събрание дружно с " Възраждане " ще влязат хиляди българи. Щом не желаете да методите със здрав разсъдък, ще получите гражданска война ", закани се Костадинов.

Според Костадинов разлика сред кабинета на Кирил Петков и този на някогашния министър председател Бойко Борисов няма.
Той напомни, че „ Възраждане ” внесе и собствен законопроект за промяна в правосъдната система, в посока, която се споделя и от другите партии.

„ Готови сме да обсъдим нашия законопроект и да приемем и други оферти. Съдебната система би трябвало да се отърве от Иван Гешев и като цяло от институцията основен прокурор ”, добави Костадин Костадинов.

Належащите проблеми пред българското общество са в напълно друга посока, счита още той.

„ Ще внесем законопроект за смяна в закона за енергетиката. Целта е да се даде опция на КЕВР да може да преразпределя квотите на контролирания пазар няколко пъти в годината, а не веднъж. Евтиният ток за експорт да се преразпределя на вътрешния пазар, с цел да не купуват немските пенсионери на ниска цена български ток ”, разяснява още Костадинов.

Никой не гледа на страната като добър собственик и това е казуса на ръководещите, добави Костадин Костадинов и изрази вяра „ Възраждане “ да стане първа политическа мощ, която да промени напълно политическия модел на страната.

Цоня Събчева
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР