София. Като част от стратегията си да предлага достъп до

...
София. Като част от стратегията си да предлага достъп до
Коментари Харесай

VIVACOM разширява покритието си на интернет и телевизия в област Велико Търново и региона

София. Като част от тактиката си да предлага достъп до висококачествени закрепени услуги на повече консуматори, Vivacom продължава да уголемява покритието си във Велико Търново, Горна Оряховица, Павликени, Севлиево, Бяла, както и до множеството обитаеми места в района. Това оповестиха от пресцентъра на Vivacom . Компанията е постигнала единодушие да придобие 100% от дяловия капитал на Телнет ООД – един от доставчиците с добре развита мрежа и дистрибуция в района и дългогодишна известност за качество и положително обслужване.

Телнет ООД предлага интернет и телевизия за частни клиенти, както и редица услуги за бизнес клиенти, измежду които MAN услуги, хостинг, колокация, както и на самостоятелни планове за създаване на кабелни системи. Операторът има наличие в над 110 обитаеми места в областите Велико Търново, Русе и Габрово.

С новото придобиване Vivacom ще комбинира своя дълготраен опит в поддържането и предлагането на висококачествени телеком услуги с добре развитата местна инфраструктура на Телнет ООД, с цел да обезпечи достъп до новите технологии на още повече консуматори.

Сделката предстои на всички нужни утвърждения от страна на съответните регулаторни органи и се чака да бъде завършена през 2022 година.

В процеса на договаряния и осъществяване на договорката Телнет са съветвани от Raiffeisenbank (Bulgaria) EAD и CMS Sofia, а Vivacom – от Challenger Capital и Камбуров и съдружници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР