София. Кампанията е насочена основно към промотиране на най-привлекателните и

...
София. Кампанията е насочена основно към промотиране на най-привлекателните и
Коментари Харесай

Министерството на туризма стартира национална кампания съвместно с българските общини „Преоткрий България“

София. Кампанията е ориентирана главно към промотиране на най-привлекателните и атрактивни туристически обекти на територията на участващите общини, за поощряване на вътрешния туризъм, който даже и в изискванията на пандемия предлага голям брой разнородни, забавни и вълнуващи благоприятни условия. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на туризма .
Инициативата започва при започване на дейния летен сезон, организира се на територията на цялата страна и е с дълготрайност от четири до шест месеца.

Над 70 български общини безплатно предоставиха за задачите на акцията, която се радва на необикновен интерес, рекламни уреди и снимков материал, който показва най-интересните и значими обекти на тяхната територия.
Акцентът тази година е ориентиран освен към морските обекти, само че и към тези, ситуирани в общините навътре в страната. На тяхна територия се срещаме с голям брой непредвидени самобитни съкровища, разкриващи ярката хубост на съхранената българска природа, богатата многовековна история, множеството лековити минерални извори, планинските хребети, които оферират благоприятни условия за незабравими рискови преживявания, локалните събития, фестивали и доста други.

Разположението на промотираните визии е съобразено с характера на другите естествени особености – в случай че местността е равнинна, то е търсена община, присъща със своя най-вече планински терен. В морските общини доминират планинските пейзажи и назад.

Съвместната акция се концентрира и върху богатото историческо и етнографско завещание, неповторимите естествени явления и прелестните кътчета, с които страната ни може да се похвали както пред българските жители, по този начин и пред задграничните посетители, пристигнали у нас, любопитни и нетърпеливи да научат повече за гостоприемна България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР