София. Изправени сме пред енергиен колапс и служебното правителство трябва

...
София. Изправени сме пред енергиен колапс и служебното правителство трябва
Коментари Харесай

Румен Петков, АБВ: Изправени сме пред енергиен колапс и служебното правителство трябва да премине към незабавни стъпки за изграждането на Белене“

София. Изправени сме пред енергиен колапс и служебното държавно управление би трябвало да премине към незабавни стъпки за построяването на " Белене “. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков в предаването " Делници " по " Евроком ", оповестиха от пресцентъра на партията,/b>.

Основна тематика на присъединяване на Румен Петков беше " Енергетиката ".

" Когато ние предупреждавахме, че неизграждането на " Белене " ще ни докара до колапс, тогава Мартин Димитров, Радан Кънев и други дейци излизаха и ни обясняваха, че няма какво да вършим тока от " Белене ".
" Белене е стратегически за страната план, занимателен повече от 10 години. Първото прекъсване 2009 година го направи Сергей Станишев като министър-председател, по-късно изрично вулгарното грозно отношение на Бойко Борисов, докара до това състояние. Това беше една от аргументите ние да се дистанцираме от ръководството. Днес би трябвало да е напълно ясно, че " Белене " не просто няма опция. Ние сме длъжни и да изградим 7-ми и 8-ми блок в " Козлодуй ". Ние сме изправени пред обезпеченото затваряне на базовите мощности в Маришкия басейн, т.е. ние сме изправени пред енергиен колапс ", сподели още Румен Петков.

Според него, в случай че се допусне неизграждането " Белене " в интензивен порядък и непроектирането на 7-ми и 8-ми блок в Козлодуй, енергийната злополука в България, е неизбежна. Тази цена на тока изискуем на всички тези, които приказваха против " Белене " и спираха " Белене ". Ако има възприятие на отговорност в служебното държавно управление, то би трябвало да премине към незабавни стъпки за реализация на решението на Народното събрание за построяването на " Белене " ", сподели още водачът на АБВ.

Той означи още, че би трябвало да се разбере, че диверсификацията се е свела до доставка на съветски газ през Турция. Според него са нужни енергични ограничения, с цел да се овладее рецесията в енергетиката.

Румен Петков анонсира, че АБВ на 9 октомври ще осъществя огромен енергиен конгрес.

По време на своето присъединяване Румен Петков беше с жълта табелка, на която написа " Неваксиниран “. " Това е идната крачка. 40-те години Адолф Хитлер наложи тази процедура. Жълти звезди. Няма да ходите на учебно заведение, няма да ходите на детски градини, няма да може да влизате в магазините. За вас ще има вечерен час. Днес фон дер Лайен, или фон дер Хитлер, прави същото в Европейския съюз. Ако ние, които сме говорили за свободно придвижване на хора, артикули и услуги, продължаваме да вървим всъщата тази посока, крачката е жълти звезди, правоъгълници, шестолъчки ", съобщи още Румен Петков. Той акцентира, че всеки, който се опасява, би трябвало да отиде да се имунизира, само че съгласно него имунизацията не би трябвало да се трансформира в наложителен инструмент, с цел да имаш естествен живот и да работиш, това към този момент е фашизъм.

Той разяснява и тематиката с новия план на Кирил Петков и Асен Василев.

" Много е значимо нашата публика да разбере, че те възприемат себе си като план. Те възприемат присъединяване си с политиката, като присъединяване с план. Каква е практиката. Кандидатстваме с план, " Америка за България " ни дава някой лев. Те гледат на това като печалбарство. Политиката е напълно друго занимание ", уточни още той.

Румен Петков попита за какво същия министър на стопанската система не е показал интерес на какви учредения Държавната консолидационна компания е раздавала заеми във военнопромишления комплекс.

" Военнопромишленият комплекс някой го назовават защитителен. Може да го назовем детмаг. Да е ясно, че военнопромишленият комплекс е стратегически за България комплекс. Държавата би трябвало да се изправи с цялата си мощ в поддръжка на този комплекс, без значение от формите на благосъстоятелност. Случаят Чешнегирово е за жалост ние реагирахме първи и единствени. Последните 10 дни има спекулации по тематиката. Тогава ние реагирахме за това, че непознати бойци са влезнали по безусловно противозаконен метод в частен парцел. Ние реагирахме на трагичната кончина на българския офицер. Ние реагирахме, че не се потърси сметка на ръководителите, които са позволили. Това е военно закононарушение. Не разбираме ли, че подминаваме военни закононарушения с удивителна лекост. Американският дрон мазета в Афганистан 10 деца и три-четири дами. Това е военно закононарушение “, акцентира Румен Петков.

По думите му това са убийци и на следващия ден техните татковци като дойдат в Европа по какъв начин ще ни приветстват. „ Това военно закононарушение, осъществено от Съединени американски щати, като остава ненаказано, споделяме на тези, които избихме, споделяме, че убийците са недосегаеми “, съобщи още водачът на АБВ.

Според него би трябвало да има ясни отговори по кое време е изваден патронът на починалия ст. Лейтенант Тодор Манчев. „ Тук няма какво да се мълчи. Аз моля към този момент седмица за това. Да е напълно ясно при какви условия е осъществена аутопсията, кой е разрешил погребението “, акцентира той и посочи, че това са отговори, които институциите са длъжни да дадат на обществото.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР