София. Искаме споразумение, формата ще бъде уточнена до края на

...
София. Искаме споразумение, формата ще бъде уточнена до края на
Коментари Харесай

Атанас Зафиров, БСП: Искаме споразумение, за да сме сигурни, че кабинетът ще изпълни политиките, които сме обсъждали

София. Искаме съглашение, формата ще бъде конкретизирана до края на седмицата, само че това е едно от изискванията за поддръжка – с цел да сме сигурни, че този кабинет счита да извърши политиките, които сме обсъждали в преговорния развой. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров по Нова телевизия по отношение на договарянията на левицата с Има Такъв Народ и настояването на Българска социалистическа партия за писмени задължения, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

Зафиров посочи, че левицата не е коментирала кадрови назначения с Има Такъв Народ и още – че от Българска социалистическа партия са задоволени от договарянията досега и имат висока степен на припокриване на целите и политиките.

„ Съвсем обикновено е да бъде изслушан Пламен Николов “, обърна внимание Зафиров. Той изясни, че Българска социалистическа партия има проект за договарянията в 4 стъпки – първата е завършила в петък с края на договарянията по политики, втората – съставът на Министерски съвет, третата – намиране на формула на съглашение за поддръжка и четвъртата – привикване на Националния съвет на партията, с цел да каже последната си дума.

Зафиров удостовери готовността на Българска социалистическа партия за опит за сформиране на държавно управление, в случай че мандатът стигне до тях. Той акцентира обаче, че има висока доза убеденост, че от „ ИТН ” ще съумеят да образуват работещо държавно управление.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР