София. Искаме да подкрепим кабинет на промяната, министерски кресла, пейки

...
София. Искаме да подкрепим кабинет на промяната, министерски кресла, пейки
Коментари Харесай

Христо Иванов, „Демократична България“: Искаме да подкрепим кабинет на промяната, министерски кресла, пейки и маси са детайли

София. Искаме да подкрепим кабинет на смяната, министерски кресла, пейки и маси са елементи, които са следствие от това дали въобще концепцията и болшинството за държавно управление на смяната може да се появи. Това сподели пред публицисти след съвещания за сформиране на държавно управление при президента Румен Радев ръководителят на ПГ на „ Демократична България “ Христо Иванов, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Говорихме за всички аспекти на обстановката. Тя е задоволително комплицирана. Считаме, че действителният късмет за лъчение на държавно управление е вторият мандат. Втората политическа мощ получи болшинството на гласовете на жителите, искащи смяна. Отговорността е предоставена на „ ИТН “. Ако бъде потърсена наша поддръжка, ще подходим отговорно и градивно, без да слагаме предварителни условия, само че с ясна ориентировка към нашата стратегия и това, което считаме, че би трябвало да свърши едно държавно управление. Нашият водещ въпрос не е може ли да бъде излъчено държавно управление. Мнозинство, за каквото и да било държавно управление в този парламент, ще се откри, дори доста по-голямо, в сравнение с може да се чака. Големият въпрос е може ли това държавно управление да свърши точната работа “, добави той.

Христо Иванов не отхвърли и опцията за предварителни избори.

„ От тази позиция нашият апел е както отговорно подхождаме към образуването на държавно управление, по този начин и да стартираме бързи съвещания за лимитирани по обсег промени в Изборния кодекс, които при положение, че се стигне до предварителни избори, да ги приготвят по по-добър метод “, добави той.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР