СОФИЯ- ХАСКОВОХасковска Марица Валентин Кулагин опроверга клюките, че се е

...
СОФИЯ- ХАСКОВОХасковска Марица Валентин Кулагин опроверга клюките, че се е
Коментари Харесай

Кулагин забегна след Черешката

СОФИЯ- ХАСКОВО
" Хасковска Марица "

Валентин Кулагин опроверга клюките, че се е покрил от позор след присъединяване си в предаването " Черешката на тортата ". Гримьорът от Хасково разкри за какво са тръгнали тези клюки и не пропусна още веднъж да разпердушини останалите участници, подлагайки ги на страшна рецензия. 

  " Приятели, 7 дни бях БЛОКИРАН, а профилът ми ЗАКРИТ. Това е единствената причина да не присъствам от фейсбук, а не както някои подкупни драскачи написаха, че съм " потопен от позор ", " скрил съм се " и така нататък През цялото време бях деен в Instagram и отговарях даже на отрицателните мнения и въпроси. Не се опасявам от публичното мнение и изключително от мнението на изостанали в развиването си хора. И тях би трябвало да ги има. Не ми пречат! Разбира се, всички мнения, които съдържат обидни и нецензурни думи - нямат място на стената ми. Можете да изказвате мнението си и по цивилизован метод. Доволен съм от присъединяване си в Черешката и го намирам за най-забавното и факт, най-рейтинговото в 10-сезонната история на предаването. Разбира се, доста хора считат, че това е краят на света ", написа във фейсбук стилистът.

И плеядата, която се изля от стената му, продължи: " Съжалявам тези от вас, които пишат цели научни писания и разбори, тъй като тази безкрайна ангажираност и завист е присъща единствено на нещастни и неудовлетворени от живота хора. А ми се желае да сте по-свежи и усмихнати. Аз пък същински се забавлявах в това кулинарно шоу. Заливах се от смях на простотията на Нора, на лицемерието на Люси и подправената изтънченост на Актрисата. Сготвих им вкусна риба, с неповторима съветска салата, а за край - един извънреден десерт. Вечеряхме под светлините на жива и атлетична лампа. Ама завистливи и скучни посетители, не съумях да ги разведря. "

Кулагин не не помни да натрие носа и на Нора Недкова, която се похвали преди дни в обществената мрежа, че го е нашляпала пред снимачния екип. Това обаче остана прикрито от феновете. " Смях се от сърце и бях същински до край. Произведох си и доста хубави мемоари - да вземем за пример в никакъв случай няма да не помни изражението на Нора, когато си направих уста като нейната. Няма да не помни по какъв начин й падаше храна от устата, до момента в който приказва или пък по какъв начин Актрисата заспа пияна в заведението и от личния състав я разсъниха. Беше доста радостно. Надявам се и на вас да ви е било занимателно и забавно! И не забравяйте - позитивното мислене материализира положителни преживявания, а отрицателното... то провокира единствено неприятни събития. Have fun and don`t take it so seriously! ", добави хасковлията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР