София. Госпожите Манолова и Дончева очевидно не са нито гледали,

...
София. Госпожите Манолова и Дончева очевидно не са нито гледали,
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов, „Изправи се! Мутри вън!: Госпожите Манолова и Дончева очевидно не са нито гледали, нито чули, нито разбрали, както обикновено

София. Госпожите Манолова и Дончева явно не са нито гледали, нито чули, нито разбрали, както нормално. Това сподели в коментар за Агенция „ Фокус “ Николай Хаджигенов „ Изправи се! Мутри вън! “.

„ Това е толкоз допустимо, колкото Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи или даже ГЕРБ да решат да поддържат държавно управление на малцинството или каквото и да било и ние да не им да дадем гласовете. Да, това е коментар на същински политик- те приказват едно, а вършат друго. Иначе казано – поради някакви техни отзиви, те са подготвени да излъжат гласоподавателите, казвайки им, че можем да не вземем гласовете на Движение за права и свободи. Аз, в случай че съм на Движение за права и свободи и ГЕРБ, бих подкрепил всяко едно държавно управление на малцинството. Искам да видя по какъв начин Манолова или Дончева или който и да било, няма да им вземе гласовете. Това в правния мир въобще не е допустимо. На вратата на Народното събрание няма да пуснат депутатите на ГЕРБ и Движение за права и свободи? Това е смешно “, добави той.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР