София. Гласувах за президент държавник, който винаги ще се ръководи

...
София. Гласувах за президент държавник, който винаги ще се ръководи
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Гласувах за президент държавник, който винаги ще се ръководи от българския национален интерес и ще превърне в КСНС в орган, където държавници ще мислим за България

София. Гласувах за президент общественик, който постоянно ще се управлява от българския народен интерес и ще трансформира в КСНС в орган, където държавници ще мислим за България. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова откакто упражни правото си на глас в столицата, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " . Лидерът на Българска социалистическа партия упражни правото си на глас в 48-ма секция в 25 ОУ " Д-р Петър Берон ". Тя гласоподава дружно със брачна половинка си.

В началото на своето изказване тя поздрави хората с Деня на християнското семейство. " Това е най-ценното, което имаме - фамилията, децата и околните. Всички да сте живи и здрави ", сподели още Корнелия Нинова.

" Гласувах за президент общественик, който постоянно ще се управлява от българския народен интерес, който като главнокомандващ ще се старае да има мир, България да не бъде въвличана във военни спорове, постоянно ще постанова несъгласие на закони, в които има и най-малкото съмнение, че има корупция и лобизъм и ще трансформира в КСНС в орган, където държавници ще мислим за България ", сподели още Корнелия Нинова.

Тя разяснява пред медиите и тематиката с бъдещия кабинет.

" От диалозите, които до момента имахме с водачите на другите партии - да, обнадеждена съм, имаме кардинално съгласие. От вторник стартират диалозите в 18 работни групи експертни. Ние сме подготвени с тях. Поставяме си стратегиите на масата и започваме да беседваме какво да вършим ", добави още тя.

Корнелия Нинова съобщи още, че продължава да счита, че бюджетът е едно от първите неща, които би трябвало да се дискутират и да се одобряват, защото през него минават всички политики. " Особено нашите цели по обществени политики в рецесиите, които се намираме и за цените на ток, храни, бизнесът е зле. За мен бюджетът е извънредно значим приоритет. Надявам се да намерим разсъдък и да приемем бързо бюджет за 2022 година След предишните избори, колкото и да беше мъчно, се събрахме и взехме решение и приехме актуализация. Нека и в този момент да поставим тези старания, тъй като доста хора чакат помощ от страната и постоянното държавно управление ", съобщи още Корнелия Нинова.

По думите й всички диалози ще бъдат обществени.

Тя отговори на въпрос дали може да се сформира държавно управление без Българска социалистическа партия.
" Очевидно математиката, в случай че желаеме кабинет на смяната, която в действителност да създадем, не може да стане ", сподели още Нинова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР