София. ГЕРБ ще загине с Бойко Борисов, защото партията се

...
София. ГЕРБ ще загине с Бойко Борисов, защото партията се
Коментари Харесай

Илиян Василев, анализатор: ГЕРБ ще загине с Бойко Борисов, защото партията се олицетворява само с него

София. ГЕРБ ще загине с Бойко Борисов, тъй като партията се въплъщава единствено с него. Това сподели за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ политическият анализатор и някогашен дипломат на България в Русия Илиян Василев.

„ Много се надявах, че инстинктът на ГЕРБ за самозапазване ще проработи, с цел да могат да намерят живот и след Борисов. Проблемът е, че те избраха да се затворят в това, което той им предложи. Имаха късмет да предложат нови лица, Борисов да се отдръпна като почетен ръководител на партията и просто да избутат напред нови лица – младите, които биха могли да намерят вид за оцеляване и освен. Трябваше да си върнат физиономията и да се разделят с имиджа на партия, която храни корупцията на всички етажи, само че това не стана “, разяснява анализаторът.

Все отново това е проблем на партията, а не народен проблем, заключи Илиян Василев. Според него при всички положения 46-ият парламент ще има по-дълъг живот от 45-ия. По думите му, в случай че Слави Трифонов още веднъж получи мандата и го върне, това ще е края на партията му.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР