София. Емоциите от лятото са си емоции от лятото -

...
София. Емоциите от лятото са си емоции от лятото -
Коментари Харесай

Даниел Митов, ГЕРБ: Емоциите от лятото са си емоции от лятото - институционалният разговор е съвсем различно нещо

София. Емоциите от лятото са си страсти от лятото - институционалният диалог е напълно друго нещо. Това сподели пред публицисти номинираният от ГЕРБ-СДС за министър-председател Даниел Митов, който върна на президента проучвателния мандат за сформиране на държавно управление, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Не знам дали това, което съм споделил, са тъкмо обвинявания, а по-скоро са констатации. Когато най-голямата парламентарна група, обединението спечелила изборите, те кани на диалози, естественото и отговорно политическо държание е най-малкото да отидеш и да чуеш какво имаш да кажеш и да проведеш диалози по избрани цели. Ние бяхме и с преговорни екипи, и с диалози по политики “, разяснява Митов. По думите му не е нужно да се демонстрира такава надменност и за него това е откровена политическа незрялост.

„ Емоциите от лятото са си страсти от лятото. Институционалният диалог е напълно друго нещо. Когато хората са си споделили мнението и са отредили съответните места на политическите партии и обединения в Народното събрание, не може да се заобикаля най-голямата. Ние по този начин четем резултатите от изборите “, сподели още Даниел Митов.

Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР