София. Един от въпросите, които непрекъснато ми се задава е

...
София. Един от въпросите, които непрекъснато ми се задава е
Коментари Харесай

Даниел Митов, ГЕРБ: Истината е, че промяната беше катастрофа и сега трябва много бързо да се справим с няколко много тежки кризи

София. Един от въпросите, които непрестанно ми се задава е с кой ще бъдем в коалиция и отговорът на този въпрос е, че ние сме в коалиция с хората. Това съобщи лидерът на листата на Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили във Варна Даниел Митов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Той уточни, че ГЕРБ е единствената партия в страната, която може да се оправи с рецесиите, които бяха донесени от така наречен смяна.

„ Промяната не беше за положително. Виждате, че смяната се отрази на сметките ни за електричество, доставките на газ, сметките които плащаме по бензиностанциите и така нататък Истината е, че смяната беше злополука и в този момент би трябвало доста бързо да се оправим с няколко доста тежки рецесии.

На първо място - би трябвало да се облекчат сметките за ток на хората. На второ място би трябвало да се оправим и с въпроса, от кое място можем дълготрайно да доставяме газ за българския бизнес и семейства, който да е 100% диверсифициран от „ Газпром “.

Не на последно място би трябвало да се работи интензивно и върху намалянето на цените за горивата “, съобщи Даниел Митов и уточни, че от ГЕРБ са предложили два метода по какъв начин могат да бъдат понижени цените на горивата.

„ Не на последно място - би трябвало да се обърне съществено внимание и на мигрантската рецесия, която в продължение на последната година, под некомпетентното управлението на Бойко Рашков, излезе отвън надзор – даже починаха и двама служители на реда.

Знаете, че когато ни заплашваше най-голямата мигрантска вълна сред 2015-2016-та година положихме големи старания да създадем система, която да не разрешава през България прекосяването на мигрантски поток. Успоредно с това, войната с трафикантите на емигранти беше доста жестока. Тази борба обаче беше изгубена от Бойко Рашков.

Ние обаче сме в положение да овладеем рецесията с емигрантите, както и всички останали “, безапелационен бе Даниел Митов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР