София. Движението на моторните превозни средства по автомагистрала Тракия“ в

...
София. Движението на моторните превозни средства по автомагистрала Тракия“ в
Коментари Харесай

Движението по автомагистрала „Тракия“ от 21-ви до 24-ти км в посока София ще се осъществява в активната лента заради монтиране на мантинели

София. Движението на моторните транспортни средства по автомагистрала „ Тракия “ в сектора от 21-ви до 24-ти км в посока София ще се реализира в дейната лента от 9.00 до 16.00 ч. през днешния ден и на 26 април. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ). Преминаването в изпреварващата ще е лимитирано за монтиране на ограничаващи системи (мантинели).

От 9.00 ч до 16.00 ч. през днешния ден придвижването за Бургас от 27-ми до 30-ти км ще се прави в дейната лента. Трафикът в изпреварващата ще е стеснен за монтиране на мантинели.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената сигнализация.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР