София. До момента няма нито един очевидец на катастрофата на

...
София. До момента няма нито един очевидец на катастрофата на
Коментари Харесай

Борислав Сарафов, Национална следствена служба: До момента няма нито един очевидец на катастрофата на Струма

София. До момента няма нито един свидетел на злополуката на " Струма ".
Това сподели по време на брифинг заместител основният прокурор и шеф на Националната следствена работа Борислав Сарафов по отношение на пътния случай на автомагистрала " Струма ", съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

В началото на своето изказване Борислав Сарафов съобщи, че екип от трима прокурори и шсетмиа следователи работят по проблема.

" Този огромен екип е нужен, с цел да можем огромно, всеобхватно да организираме нашето следствие по другите версии, по другите посоки и в оптимално къси периоди да съберем нужната информация, която да ни даде опция да си изготвим картина на случилите се събития.
На първо място желаеме да представим пред вас и пред обществеността безусловно правилно събраната информация. Виждам, че много спекулативни теории циркулират. Виждам, че по медиите обикалят към този момент най-малко 15-20 очевидци на събитието, а в действителност очевидци няма нито един по делото. Искам да отсея всичката тази дезинформация с обективно, правилно и професионално показани данни ", сподели още Борислав Сарафов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР